Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 березня 2022

Opera Show - Arina Domski Опера шоу - Аріна Домскі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

«Opera Show» Аріни Домскі

Її називають сопрано нового покоління жанру classical crossover, і нині вона єдина виконавиця цього музичного стилю в Україні.

28 березня 2022 року, співачка представить «Opera Show» в Київському національному академічному театрі оперети.

Унікальний симбіоз класичної музики та сучасного звучання, сильний оперний вокал і оригінальне шоу дозволяють артистці завойовувати тисячі сердець у всьому світі.

Її концерт – це феєричне театралізоване шоу, в якому задіяні симфонічний оркестр, артисти хору і балету, а також театральний реквізит і відеоінсталяції. Музика Аріни Домскі – це сlassical crossover, синтетичний жанр, що дуже гармонійно поєднує класичну музику і електронне звучання. 2018 року «Opera Show» співачки було удостоєно арабської міжнародної премії в галузі мистецтва Dubai «DIAFA Awards» (ОАЕ) – за популяризацію класичної музики в сучасному світі.

Концертна програма «Opera Show» знайомить глядача з творами великих композиторів, починаючи від Генделя, Моцарта, Чайковського і закінчуючи сучасною академічною музикою. Одна з головних особливостей програми – оригінальний репертуар, який суттєво відрізняється від музичних композицій інших відомих представників жанру classical crossover.

Прекрасний академічний вокал, екстравагантні костюми, неординарні світлові спецефекти – все це неодмінні яскраві риси «Opera Show» і водночас складові його величезного успіху.

З цієї концертною програмою співачка побувала на гастролях в Німеччині, Іспанії, Люксембурзі, Греції, Казахстані, Туреччині, Дубаї, Лівані, Гонконгу та Китаї.

Аріна Домскі веде активне концертне життя, розширюючи географію своїх гастролей, записує нові композиції і всією своєю творчою діяльністю доводить, що класична музика в сучасній інтерпретації – це саме той культурний продукт, якого так довго чекав глядач!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код