Категорії Інформація
Каси Додати подію
Осінній плейлист
05 вересня 2019

Осінній плейлист

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

5-го вересня фортепіанний концерт одного з найтитулованіших молодих піаністів та композиторів України — ПАВЛА ІГНАТЬЄВА.

«Буде багато імпровізаційної музики. Але головне, що я налаштую на позитивну радісну хвилю та надихну людей»© Павло Ігнатьєв

Концертна програма «Осінній плейлист» — це

  • неповторне звучання рояля наживо
  • відомі пісні та мелодії у свіжому та вишуканому аранжуванні
  • авторські композиції в формі класичної техніки гри на фортепіано
  • камерний концерт у затишній атмосфері

Павло Ігнатьєв — музикант-вундеркінд. В музичних колах його ім’я давно стало легендою. Він без перерви експериментує зі звуком, стилями, подачею. Композиції Павла — ніби живі музичні картини. Гості концерту занурюються в океан звучання фортепіано, під відеоряд на великому екрані мандрують різними куточками планети, насолоджуються чистими почуттями.

Музика Павла — не консервативна та академічна, вона — приклад сучасна фортепіанної музики, яка постійно змінюється та розвивається. Вона просякнута живою потужною енергією, філософією справжніх почуттів. Свій стиль та бачення Павло проявляв у творчих колабораціях з Сергієм Бабкіним, Alyosha, Андрієм Хливнюком («Бумбокс»), французьким гітаристом Shaї Sebbag та багатьма іншими сучасними прогресивними артистами.

«Музика не приходить туди, де є шум» — так вважає Павло, тому концерт 5-го вересня буде камерним, вишуканим та щирим.

Від його музики серце стискається, по тілу розливається тепло, а турботи буденності залишаються десь далеко за межами зали.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код