Категорії Інформація
Каси Додати подію
20 квітня 2024

Ото була весна

Ціна: 500 грн

Театр на Михайлівській
м. Київ, вул. Михайлівська, 24Ж
Купити квиток

Замовити квитки на "Ото була весна"

Тривалість події — 160 хвилин.
20 квіт., субота

Про подію

“Ото була весна”  в Києві!

В Новому українському театрі на Михайлівській відбудеться вистава “Ото була весна” в Києві. В основі вистави - твір Карпенка-Карого “Безталанна”  про пошук своєї долі і про те, до чого це приводить героїв. Попри те, що п’єса була написана ще у 19 столітті, вистава театру - сучасна, динамічна та близька сьогоднішньому глядачеві історія, а  її музичне рішення побудоване на композиціях гурту “Океан Ельзи”.

Вистава за твором Карпенка-Карого

Отже, цих хлопців і дівчат можна зустріти на київських вулицях просто зараз. Вони кохають, розстаються, зустрічаються знову і хочуть узяти від життя усе. Але що саме їм потрібно? Кохати одну, жити з іншою, потерпати від родичів, ранитися об гострі кути цього трикутника. Шукати вихід з цієї безвиході, де є кохання і пристрасть, але немає щастя.

В виставі задіяні молоді актори театру, чия щира гра стирає межу між життям і сценою. Вони живуть у театральному просторі так органічно, ніби уся ця драма відбувається з ними прямо на очах у публіки. Життя вирує. Життя триває. Але не для всіх. А за вікном - майже весна...

Щоб потрапити на виставу “Ото була весна” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 500 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Де подивитись класику в Києві? На виставі “Ото була весна”!

  1. Класична п’єса в сучасній інтерпретації
  2. Молоді актори
  3. Музика “Океан Ельзи”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код