Категорії Інформація
Каси Додати подію
Паніка
05 березня 2022

Паніка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр-студія SPLASH
м. Київ, вул. Іллєнко 18 б

Про подію

"Паніка" у Києві!

30 січня 2022 року на сцені театру-студії SPLASH пройде показ вистави "Паніка" у Києві. Обставини у трьох наших героїв чоловічої статі складаються не найкращим чином. Сама удача, здавалося б, повертається до них навіть не боком, а спиною. І звичайно, коли звичне життя тріщить по всіх швах, їх наздоганяє така невчасна паніка. Однак кожен із героїв має ілюзію, що йому під силу розібратися з цими неприємностями. І покладаються вони на той же розумовий апарат, який завів їх у цей глухий кут. Чоловіки починають відчайдушно копатися в надрах власного розуму, шукають допомоги один в одного і перебирають усі доступні методи вирішення проблеми, які є у їхньому розпорядженні.

Вистава про чоловіків на межі нервового зриву

Але є одна маленька небезпека, про яку один із героїв попереджає іншого: «Раптом тебе осінить, і ти знайдеш у собі зовсім іншу людину. Наприклад, якогось рідкісного недоумка...». Що тоді із цим робити? Ось у чому полягає головне питання.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на постановку зі змістом “Паніка” у Києві, купуйте квитки на сайті та в касах столиці. Інші цікаві вистави в афіші Києва можна переглянути на сторінках Контрамарки.

Куди піти чоловічою компанією у Києві? На спектакль “Паніка” про чоловіків на межі зриву

  1. Команда молодих постановників
  2. Актори, що викликають емоції
  3. Цікава постановка із родзинкою
  • Режисер: Вікторія Маноле
  • Вистава йде російською мовою
  • Вікове обмеження – 18+ (присутня ненормативна лексика)
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код