Категорії Інформація
Каси Додати подію
Панорама Києва
19 вересня 2021

Панорама Києва

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ЕКСКУРСІЇ»

Причал - метро Дніпро
Причал - метро Дніпро

Про подію

Прогулянки  по Дніпру в Києві!

Пароплавна компанія “Гідропарк” відкриває маршрут “Панорама Києва”! Ще одна чудова прогулянка по Дніпру в Києві чекає на всіх містян та гостей столиці! Старий, мальовничий, зелений Київ! Можна блукати його  вуличками, милуватися широкими проспектами і площами, відвідати музеї і піти у кафе. Проте без прогулянки Дніпром на теплоході, ваші  враження будуть неповними. Куполи Видубицького монастиря і Лавра, Батьківщина-мати, мости і набережна Дніпра - давно вже стали символами столиці. Та й сам Дніпро - могутні і повноводний плине поза часом, несе свої хвилі і ніжно погойдує кожне судно. Здавна люди пливли цим шляхом “З варяг у греки” - з самого Балтійського моря у Візантію.

Для сучасних українців прогулянку “Панорама Києва” - це чудова можливість доторкнутись до історії нашого славетного міста і прекрасно провести час на борту теплохода. Лагідний вечір, безхмарне небо, легенькій вітерець. Саме так можна уявити ідеальний травневий час для нашої прогулянки! Тому не варто відмовляти собі у задоволені!

Маршрут “Панорама Києва”

Адже, що може бути краще, а ніж після прогулянки сонячним днем вирушити у подорож по Дніпру! Ми гарантуємо безпеку, чистоту і комфорт під час будь-якої подорожі на судах нашої компанії. На кожному пароплаві працює буфет. Щоб потрапити на прогулянку “Панорама Києва” на теплоході по Дніпру в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 75 до 200 гривень. Ще більше екскурсій шукайте в афіші Києва на нашому сайті.

Що робити весною  в Києві? Вирушити на прогулянку “Панорами Києва” по Дніпру!

  1. Помилуватися краєвидами
  2. Легенько погойдатися на хвилях
  3. Подихати свіжим повітрям
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код