Категорії Інформація
Каси Додати подію
MOZGI
19 вересня 2021

MOZGI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

ЮБК (Южный берег Киева)
м. Київ, о. Труханів

Про подію

Перенесення Birthday Party MOZGI

Як би ми не хотіли відсвяткувати семиріччя групи MOZGI 19 вересня на ПБК, в зв'язку з погодними умовами Birthday Party переноситься на травень.

Точна дата і локація будуть анонсовані пізніше. Всі придбані квитки залишаються дійсними. А поки слухайте MOZGI і запасайтеся силами тусити і відриватися!

День народження MOZGI в Києві!

19 вересня 2021 року проводжаємо літо гучного BirthdaypartyMOZGIна Південному березі Києва (ПБК)! Потап, Позитив і Дядя Вадя розгойдають обидва береги столиці драйвовими хітами та новими треками. MOZGI розривають своєї танцювально-музичною енергією стадіони та покажуть справжній kyivstyle на цій вечірці. Запрошуємо тебе привітати улюблену групу з Днем народження і відсвяткувати цю подію разом! Тебе чекає найспекотніший вечір вересня!

Концерт в ПБК

Талановита суміш хіп-хопу і хауса, чоловічого гумору і харизми всіх учасників колективу, яка здатна долетіти до іншого берега - все це чекає вас на вечірці MOZGI! Ми обіцяємо, буде гаряче!

Щоб потрапити на концерт групи MOZGI в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт MOZGI!

  1. Пляжна тусовка
  2. Кращі пісні улюбленої групи
  3. Відмінна можливість потанцювати і проводити літо

MOZGI пісні:

  • Вертолет
  • Хит моего лета
  • Атятя
  • Chica Bamboni
  • та інші
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код