Категорії Інформація
Каси Додати подію
Percival
14 травня 2022

Percival

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Percival в Києві!

14 травня 2022 року в Жовтневому палаці відбудеться сольний концерт неймовірних співавторів музики до гри The Witcher 3: Wild Hunt, гурту Percival з Польщі! Перший їх виступ в нашій країні відбувся восени 2021 під час Сomic Con Ukraine. Тоді їх почули наживо 5 тисяч слухачів!

Концерт музики до The Witcher 3: Wild Hunt

Культовий нині фолк-метал гурт з’явився ще у 1999 році і вже встиг випустити 10 альбомів та побувати на гастролях у країнах Європи. У своїй творчості Percival використовують гітари, віолончелі, барабанні установки а також етнічні унікальні інструменти. Уявіть собі як звучить візантійська ліра, старовинні духові інструменти, сопілка або ж перкусійний давул і струнний саз. Артисти давно зруйнували усі стереотипи про важку музику і стали визнаними дослідниками історії музики слов’ян. Вони творчо опрацьовують досвід століть та подають його у метал-аранжуваннях.

Це буде незабутнє шоу у стилі улюбленої гри! Ви побачите унікальні образи, повноцінне театралізоване дійство і сучасний відеоряд. Разом ми відкриємо таємний світ Відьмака і вирушимо у незабутню подорож! Неймовірні враження для усіх відданих фанів.  Хай буде битва!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Percival в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті!

Куди піти прихильнику гри “Відьмак” в Києві? На концерт Percival!

  1. Побачити неймовірне шоу за мотивами улюбленої франшизи
  2. Почути наживо унікальні інструменти
  3. Надихнутися нестримною енергією саундтреку
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код