Категорії Інформація
Каси Додати подію
Piano Space. Сузір'я Франції
19 січня 2024

Piano Space. Сузір'я Франції

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

“PIANO SPACE”: “Сузір’я Франції” у Києві!

8 грудня 2023 року в Планетарії відбудеться повнокупольне шоу “PIANO SPACE”: “Сузір’я Франції” у Києві. 

Мистецький проєкт ARTSpace Київського Планетарію презентує музичне повнокупольне шоу у форматі 360 “PIANO SPACE” – спецпроєкт “Сузір’я Франції” – рояль під зоряним небом! Музика, що зачаровує та здатна підняти вас у небо до самих зірок! Найчуттєвіші музичні твори Франції перенесуть вас у країну моди, крутонів та шансону. Неймовірна подорож подарує вам незабутні відчуття.  

Концерт під зорями у Планетарії

Музика фортепіано в поєднанні зі скрипкою завжди викликає найсвітліші емоції.

Євгеній Геплюк (фортепіано) – концертний виконавець, старший викладач кафедри спеціального фортепіано №1 Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського. Лауреат численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Михайло Новік (скрипка) – музикант, концертний виконавець, артист камерного ансамблю, артист оркестру (скрипка). З відзнакою закінчив Національну музичну академію України ім. П.І.Чайковського. 

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни (зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро “Олімпійська”). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Щоб потрапити на “PIANO SPACE”: “Сузір’я Франції” у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та у касах міста. Ще більше повнокупольних сеансів в афіші Києва шукайте у нас на сайті.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код