Категорії Інформація
Каси Додати подію
16 липня 2020

Підступність і кохання

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Підступність і любов: німецька класика на головній сцені Києва

Кожен житель столиці України зможе відвідати цікавий спектакль від майстра класичної драматургії Фрідріха Шиллера. Навіть через багато років, його роботи залишаються вкрай актуальними, адже розповідають про події і людські почуття, які не виходять з моди. А тому п'єса «Підступність і любов» була вкрай тепло сприйнята не тільки співтовариством світових критиків, а й самими глядачами, яким подобається спостерігати за тим, що відбувається на сцені. Побачити її можна буде в Театрі російської драми імені Лесі Українки. Замовлення квитків можна здійснити не виходячи з дому, замовивши разом з доставкою за ціною від 30 до 250 гривень.

Палацові інтриги, романтика і несподівані повороти сюжету

«Підступність і кохання» - це драма з елементами трагедії. У центрі сюжету - син президента, який закохується в дівчину-простачку з нижчого стану. Дізнавшись про це, його батько приходить в лють, оскільки його улюблений і єдиний спадкоємець погрожує втратити свій титул, а монарх шалено не хоче упускати владу зі своїх рук. Для того, щоб одружити синочка на обраній дівчині з вищої знаті, він пускається плести божевільні інтриги, тим самим підкріплюючи соціальний конфлікт між двома шарами суспільства. Все це призводить до шаленої трагедії, обернувши життя юнака в ту сторону, про яку він навіть подумати не міг.

У виставі беруть участь артисти: Сергій Бережко, Юрій Гребельник, Євген Гричененко, Кирило Данчук, Анастасія Дерюгіна, Юрій Дяк, Станіслав Москвін, Захар Нечипор, Єгор Пилипчук, Кирило Прокопчук, Дмитро Савченко, Віктор Семирозуменко, Ангеліна Симонова, Павло Текучев, Володимир Фетисов,Владислав Фуківський, Наталя Шевченко, Степан Янчук.

Щоб дізнатися кінець цієї божевільної історії - не варто витрачати час даремно, краще замовити квиток в театр і насолоджуватися приголомшливою акторською грою!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код