Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт до Дня Закоханих "IN LOVE"
12 лютого 2023

Концерт до Дня Закоханих "IN LOVE"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

МЦКМ "Жовтневий палац"
Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Про подію

Закохані, готуйтесь! Концерт «In Love» для вас відбудеться у Києві

Весь світ вже готується до Дня Закоханий й українські артисти не є виключенням. Академічний камерний хор «Khreschatyk choir» та оперний співак Yurii Godo підготували для вас концерт у Жовтневому Палаці на 12 лютого під назвою «In Love».

Талановиті артисти співатимуть для слухачів популярні світові хіти, які стали символом кохання та романтичності. Таким чином «Khreschatyk choir» та Yurii Godo вдасться відтворити належну святкову атмосферу для закоханих сердець.

Жовтневий Палац вміє дивувати яскравими подіями, тому подивіться їх всі заходи на нашій афіші. Можливо, кілька варіантів створені саме для вас.

Чому варто завітати на «In Love»?

Все доволі просто:

  • Якщо хочете зробити своїй половинці незабутній та якісний День Закоханих, тоді кращого концерту ніж «In love» не знайти. Адже тут виступатимуть артисти світового рівня!

  • Якщо хочете побачити, як працюють на сцені талановиті артисти  «Khreschatyk choir» та Yurii Godo. Від їх співів мурашки бігають по тілу!

  • Якщо хочете потрапити на подію, де ведучим буде Народний артист України Анатолій Гнатюк.

Під час програми «In Love» ви відчуєте емоції радості, любові, щирості, сміху та чистоти. Чи не є це тим головним приводом, щоб прийти на концерт? Пам’ятайте саме такі події роблять людей по-справжньому щасливими!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код