Категорії Інформація
Каси Додати подію
Подорож Сонячною системою
16 квітня - 10 травня 2024

Подорож Сонячною системою

Ціна: 200-500 грн

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Подорож Сонячною системою"

Тривалість події — 47 хвилин.
16 квіт., вівторок
19 квіт., пʼятниця
22 квіт., понеділок
23 квіт., вівторок
29 квіт., понеділок
06 трав., понеділок

Про подію

Хочете здійснити «Подорож Сонячною системою»? Приходьте у Планетарій Києва

З 23 січня у Планетарії Києва всі охочі зможуть переглянути фільм «Подорож Сонячною системою». Цікава програма буде не тільки дорослим, а особливо дітям, які цікавляться Космосом та всім, що з ним пов’язано.

Тож якщо ви маєте велике бажання політати космічним простором, побувати на різних планетах нашої Сонячної системи та дізнатися багато корисних речей, вже час вибирати зручну дату й купувати квитки на подію. Та не забувайте, що Планетарій має багато цікавих дитячих вистав на космічну тему, й на всі їх події ви маєте змогу купити квитки за допомогою нашого сервісу.

Що цікавого буде у програмі «Подорож Сонячною системою»

В першу чергу фільм «Подорож Сонячною системою» - це дитячий захід, який дозволить маленьким дослідникам зрозуміти нашу систему, які є в неї планети та з чого вони складаються. Діти на власні очі побачать, якими є ті далекі планети, які в них є супутники, ближче познайомляться з величним Сонцем.

Фантастичною подорож зроблять сучасні технології – оптико-механічний проєктор, цифрові та проєкційні системи. За допомогою всіх цих пристроїв кожна вистава Планетарію дозволяє глядачам у буквальному сенсі зануритись у космічний Всесвіт та відчути себе головним героєм дивовижних подорожей.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код