Категорії Інформація
Каси Додати подію
Подорож сузір'ями (класична програма) + Буремна планета
15 березня 2024

Подорож сузір'ями (класична програма) + Буремна планета

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Цікава програма у Планетарії Києва: «Подорож сузір'ями (класична програма)» + «Буремна планета»

З 1 лютого київський Планетарій очікує дітей та дорослих, щоб разом здійснити космічну подорож за програмою «Подорож сузір'ями» + «Буремна планета». Подія розрахована на осіб від 6 років й триває не більше ніж годину.

«Подорож сузір'ями» + «Буремна планета» – це короткометражні фільми, які розкривають цікаві факти, таємниці зірок та планети Земля. Показувати кінострічки будуть на куполі діаметром 23 метри. А це значить, що всі гості, опиняться у самому центрі подій та відчують себе справжніми дослідниками.

Пропонуємо вже зараз купувати квитки й ми обіцяємо, що ця пригода подарує безліч позитивних вражень. Чи ви хочете більше? Тоді подивіться, які ще заходи відбудуться у Планетарії Києва.

Про сюжет «Подорож сузір'ями» + «Буремна планета»

Перша стрічка, яку покажуть у Планетарії, це «Подорож сузір'ями». Вона триває 15 хвилин та за цей час діти та дорослі встигнуть здійснити подорож до зірок, дізнаються про сузір’я, навчаться їх відрізняти. Крім того, присутні почують легенди, які пов’язані з сузір’ями.  

«Буремна планета» - це фільм про землетруси та вулкани, про те, як змінюється наша планета під час стихійних лих. Ця подорож триватиме 28 хвилин, але це будуть найкращі ваші миті, бо тут все загадкове стає зрозумілим.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код