Категорії Інформація
Каси Додати подію
«Світові хіти». Концерт під зорями (OPEN DOOR 19:00)
01 травня 2024

«Світові хіти». Концерт під зорями (OPEN DOOR 19:00)

Ціна: 800-1200 грн

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3
Купити квиток
800-1200 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "«Світові хіти». Концерт під зорями (OPEN DOOR 19:00)"

Тривалість події — 90 хвилин.
01 трав., середа

Про подію

Початок концерту в Зоряній Залі о 19.30!

OPEN DOOR 19.00! Для Вас відкриється загадковий космічний портал, що здивує таємничістю, цікавими новинками та теплою атмосферою казки. Ви відчуєте себе справжньою "Зіркою" неосяжного Всесвіту.

Гостинно пригощаємо ігристим усіх відвідувачів!

Київський Планетарій в рамках власного мистецького проекту «ARTSpace»® разом з музикантами Ансамблю класичної та старовинної музики Rejouissance представляють повнокупольний концерт класичної музики «Бароко під зоряним небом».

В цей вечір для Вас звучатимуть шедеври музики бароко, які сміливо можна назвати перлинами класичної музики! А поєднання вражаючих повнокупольних проекцій у форматі 360° Київського Планетарію та вічної музики допоможе зняти напругу та подарує відпочинок серцю, душі…

В програмі прозвучать твори таких композиторів: Марчелло, Кальдара,  Мерула, Кореллі, Гендель, Телемана,  Легренці, Куперена, Баха, Лойє, Вівальді.

Склад учасників концерту:

  • Антоніна Марцева – сопрано, вокал;
  • Антон Панькін – флейта;
  • Елана Лайнс – скрипка;
  • Тетяна Трегуб – клавесин, фортепіано;
  • Валерій Тарасенко – контрабас.

Ансамбль класичної та старовинної музики Rejouissance створений у 2019 році під керівництвом київських музикантів, випускників Національної Музичної Академії України, Антона Панькіна та Катерини Косецької; неодноразовий учасник міжнародних фестивалів та проєктів. В репертуарі – шедеври світової та української музики різних епох – від ренесансу та бароко й до творів сучасних композиторів. Успішно виступає як на сценах Києва так і інших міст України.

Тривалість програми 90 хв, в тому числі концерту в Зоряній Залі - 60 хвилин.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*.

* У разі відміни (зупинення) мистецької програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі наступним чином: якщо в період проведення мистецької програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро «Олімпійська»). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, мистецька програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:00 год., проведення мистецької програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код