Категорії Інформація
Каси Додати подію
Повнокупольна програма звуко-резонансної терапії «Зцілення ЗвукОМ»
24 березня 2023

Повнокупольна програма звуко-резонансної терапії «Зцілення ЗвукОМ»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

«Зцілення звуком» - повнокупольна програма звуко-резонансної терапії у планетарії Києва

Наша країна потерпає від російської агресії, українці постійно знаходяться в напруженні. Але, щоб жити та мати сили, нам потрібна енергія та відновлення. Один з найкращих методів по розслабленню та внутрішньої гармонізації – звукотерапія.

Запрошуємо вас на програму «Зцілення звуком» у Планетарій Києва з 20 січня, за допомогою якої ваше тіло й психіка зможе налаштуватися на природну частоту. Ця звукова вистава, або краще сказати терапія, підходить як для дорослих, так і для дітей віком від 14 років.

Пам’ятайте, купуючи квитки на цю подію, ви потрапляєте на сеанс звукової медитації, який буде проводити фахівець з лікувального звучання Олег Мигаль.

Докладніше про програму «Зцілення звуком»

«Зцілення звуком» у київському Планетарії — це високочастотне звучання білих та тибетських співочих чаш, які доповнюються мелодіями дзвоників, ксилофонів та повнокупольною проєкцією у форматі 360 градусів.

Такий синтез звуку та зображень дасть змогу глядачам звільнитись від напруження, яке накопичилось за багато днів, звільнитись від втоми, стресу та відновити організм. У результаті під час сеансу діти та дорослі зможуть відкинути негативні емоції, «перезавантажитись» та активізувати внутрішні сили.  

Більше цікавих заходів Планетарію переглядайте в афіші.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код