Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 квітня - 08 травня 2024

Прем’єра.Бродвейська історія

Ціна: 250 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Прем’єра.Бродвейська історія"

03 квіт., середа
08 трав., середа

Про подію

Запрошуємо на "Прем'єра. Бродвейська історія" до Києва

Цікава історія за п'єсою Джона Кромвелла "Прем'єра. Бродвейська історія" показуватиметься на сцені Театру оперети в Києві. Тож у вас є можливість обрати відповідну дату і купити квиток. І зробити це можна просто тут, без черг і в будь-який час.

До речі, на нашому сайті можна подивитися всі вистави в Театрі оперети.  Можливо, вам захочеться відвідати в найближчі кілька тижнів інші вистави.

Що розповість "Прем'єра. Бродвейська історія"?

Події на сцені відбуваються у 30-40 рр. минулого століття, а головна героїня вистави — Фанні Еліс. Колись вона була знаменитою і популярною, її любили і її наслідували. Але, як зазвичай, це буває з популярністю приходять і шкідливі звички у вигляді алкоголю, які стають причиною краху театральної кар'єри.

Минають роки. Здається, що Фанні Еліс уже давно забута, але раптом несподівано їй пропонують зіграти роль у п'єсі "Чайка". Вона погоджується, але тільки в цей момент Фанні не знає, що продюсер вирішив влаштувати скандал за її участю, щоб викликати фурор.  А щоб домогтись свого, достатньо поставити в гримерці акторки за пів години до виходу на сцену бренді. Цікавий сюжет, чи не так?  

Але історія вам здасться більш цікавою, коли дізнаєтеся, що прототипом головної героїні була реальна бродвейська зірка Лоретта Тейлор, і саме її історія показується в п'єсі "Прем'єра. Бродвейська історія".  Тож приходьте та дізнайтеся, чи зможе знаменитість подолати свої слабкості та людську підлість.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код