Категорії Інформація
Каси Додати подію
Примари
11 лютого 2022

Примари

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Привиди минулого в однойменній виставі

Нерідко в житті трапляється так, що відносини між двома люблячими чоловіком і дружиною псуються. Однак люди терплять один одного з роздумів про «осередку суспільства», яку необхідно зберегти. Підживлюючи себе і оточуючих негативною енергією через взаємини, які не відбулися, а зникли в небутті любові, вони все одно перебувають у шлюбі через необхідність зберегти сім'ю заради дітей або виконання громадянського обов'язку.

Так сталося з героїнею п'єси Привиди, написаною Г. Ібсен і поставленою П. Медведєвої на сцені Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я». Цю драму, яка буде показувати долі багатьох представниць слабкої половини людства, яким доводиться бути сильними для прийняття життєво важливих рішень, в 2018 р з успіхом показали в Шотландії на фестивалі. Квитки на спектакль доступні на сайті нашої київської афіші, або в міських касах.

Сюжет вистави в Києві

Вистава побудована на тому, щоб вказати на прикладі головної героїні, що всі жіночі страхи самотності, неприйняття суспільством розлученої жінки - це всього лише примарні ілюзії. Мучитися і жити в постійній нелюбові значно гірше, ніж залишитися одній і йти по життю з гордо піднятою головою. Сприйнятливі до навіювань з дитинства поняття, що чужі діти нікому не потрібні, дурні і безпідставні. Жінка ніколи не буде самотня, поки у неї є дитина.

Складні питання становища жіночої статі в суспільстві зачіпаються в драматичному творі. Допомагає розібратися в них плеяда талановитих, заслужених артистів України, зігравших ролі:

  • Фру Алвинг (І. Мельник);
  • Освальда, сина пані (А. Бегма);
  • пастора (Д. Завадський);
  • Регіни (Г. Сергутіна).

Акторський квартет Театру «Сузір'я» відмінно передає всі переживання і роздуми, які супроводжують дівчину, що потрапила в полон смутку і «привидів» минулого. Думки хаотично миготять в голові, не даючи зробити вирішальний крок. І все ж переступивши через всі страхи, з'являється впевненість у власній правоті і думка про те, що всі стримуючі роздуми були лише примарними умовностями, вигаданими кимось. Насправді ж світ легко приймає кожного, хто прагне до свободи і мріє її досягти.

Філософствування в театральній постановці «Привиди» доступні і нерідко близькі кожному глядачеві, тому постановка сприймається легко, змушуючи задуматися над важливими питаннями. Поміркувати над ними в Києві разом з акторами Театру «Сузір'я» легко, замовивши квиток по інтернету або купивши його в міській касі за ціною 150 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код