Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 березня 2024

Про що мовчать чоловіки або дикун Forever

Ціна: 250-590 грн

Будинок Архітектора
м. Київ, вул. Бориса Грінченка, 7
Купити квиток
250-590 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Про що мовчать чоловіки або дикун Forever"

Тривалість події — 120 хвилин.
30 бер., субота

Про подію

Моновистава в стилі стендап "Про що мовчать чоловіки" в Києві

У Будинку Архітектора, що у Києві, показуватимуть моновиставу "Про що мовчать чоловіки". Головну роль у постановці зіграє український актор, режисер і сценарист Дмитро Суржиков, за плечима якого сотні ролей.

Особливість вистави полягає в тому, що вона презентується в новому форматі та абсолютно відходить від класичних жанрових традицій. "Про що мовчать чоловіки" побудована за правилами нового жанру — стендап.

Щоб потрапити на цей захід, там достатньо купити електронний квиток на цій сторінці. Втім, на сайті "Kontramarka" ви можете придбати квитки на всі події театру Будинку Архітектора.

Так "Про що мовчать чоловіки"?

Постановка, яка розігруватиметься на сцені Підвалу Культури, створена за п'єсою коміка Роба Беккера "Defending the Caveman". Вона стала популярною у США наприкінці 90-х рр. настільки, що одну з вулиць Нью-Йорка перейменували на "Дорогу Печерної людини" (аналог назви п'єси).

Інтерес до твору не пропав і досі, тож театральні постановки за мотивами п'єси сьогодні можна помітити на сценах театрів по всьому світу. І кожна інтерпретація — це спосіб дати відповіді на найпотаємніші питання, розкрити тему щастя сімейних стосунків і показати абсурдність конфліктних ситуацій.

Заглядайте до Будинку Архітектора й ви дізнаєтеся, як досягти гармонії у стосунках! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код