Категорії Інформація
Каси Додати подію
22 січня 2022

Прощальне танго

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Прощальне танго: історія, рушивши серця всіх жінок України!

На головній сцені України можна буде побачити цікавий спектакль, наповнений живими почуттями і яскравими емоціями. «Прощальне танго» - історія про кохання і мрії, про мрії, які в єдину мить можуть стати реальністю, варто тільки як слід захотіти. П'єса ставиться за підтримки канадського театру. Побачити її можна буде в Театрі російської драми імені Лесі Українки. Квитки вже доступні для замовлення в касах міста, а їх ціна - всього 150 гривень.

Романтика з нотками інтриги - найкраща драматична п'єса в Києві

У центрі «Прощального танго» - жінка на ім'я Едда. Нічого в цьому житті не може відірвати її від мрій і надання колишнім спогадам. Вона знову і знову згадує історії зі свого минулого, тих чоловіків, з якими була. Але ж згадати дійсно є що: ціла низка депутатів, міністрів і багатіїв вибудовувалася за нею в пошуках її прихильності. Але головна героїня вже аж ніяк не така молода і шалено боїться старіти на самоті, мріючи про принца, який увірветься в її життя. Так і відбувається, коли в двері її будинку раптово стукають, а на порозі - чарівний чоловік, який переверне її життя з ніг на голову, та тільки ось чи того вона чекала?

У виставі беруть участь артисти: Анна Варпаховська, Юрій Дяк, Ганна Наталушко.

Дізнатися, чому ж скінчився цей інтригуючий сюжет - привід відвідати київський театр ще один раз напередодні Нового року!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код