Категорії Інформація
Каси Додати подію
07 листопада 2019

quartet DEKRU & Lords of the Sound «Light Souls Show»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

7 листопада о 19:30 в Палаці Культури «КПІ» (проспект Перемоги, К7 37) пластично-візуальна вистава LIGHT SOULS SHOW від театру DEKRU у супроводі оркестру Lords of the Sound.

«Слова повні правди і брехні, вони обманюють, надихають, ранять, доводять до відчаю і пояснюють основи життя, але все закінчується мовчанням. Ось тут і починається мистецтво пантоміми, оскільки воно поза слів.» — Марсель Марсо.

Quartet DEKRU запрошує вас на захоплююче видовище — спектакль, що заволодіває світом за допомогою мовчання, де засобом вираження є кожна частина людського тіла — навіть повіка або кінчик мізинця!

Шоу Light Souls — це нове слово в жанрі пантоміми. Сучасний, стильний та актуальний погляд на сьогодення. Вистава, в якій зібрана вся палітра людських почуттів, де сплітаються найчистіші та найщиріші емоції, реалізовані мімами з віртуозною пластикою та бездоганною акторською майстерністю. Light Souls Show — це зустріч з дивом, якого так не вистачає всім нам, хто живе в суворій реальності. Світло проникає в душу, не дивлячись ні на вік, ні на статус, ні на рід занять, ні на настрій. Після вистави залишається певний присмак. Чи то радості, чи то любові…

А для киян артисти підготували особливий сюрприз! Вистава пройде під живий супровід оркестру Lords of the Sound — найуспішнішого оркестрового проекту Східної Європи! Тому на гостей 7 листопада очікує подвійна естетична насолода.

На сьогоднішній день квартет DEKRU є візитівкою класичної та сучасної пантоміми.

Український колектив, що є одним з найяскравіших представників цього жанру в усьому світі! На їх рахунку довгі гастролі, виступи на найкращих сценах, публікації в ЗМІ, захоплені відгуки глядачів, та ціла колекція нагород міжнародних конкурсів і талант-шоу:

  • Лауреати V Всесвітнього фестивалю циркового мистецтва в Москві (фестиваль альтернативного виду мистецтв) 2011р.
  • Лауреати I міжнародного фестивалю клоунади і пантоміми в Одесі 2011р.
  • Півфіналісти телевізійного проекту «Україна має талант» 2011р.
  • Лауреати XIII міжнародного фестивалю пантоміми в Варшаві 2013р.
  • Лауреати фестивалю OpenStreet в Мілані 2014 р.
  • Півфіналісти найпопулярнішого телевізійного проекту в Італії «Tu si que vales» (Ти гідний!) 2016р.
  • Лауреати Міжнародний циркового фестивалю в Будапешті 2018 р.
  • 16 червня 2016 року Quartet DEKRU взяв участь в шоу програмі перед виступом Папи Франциско в Римі. Промова Папи була присвячена високу оцінку і місії, яка лежить на артистів усіх жанрів. На зустрічі були присутні артисти цирку, театру, естради.

Керівник та режисер колектива QUARTET DEKRU: заслужений працівник культури України, режисер Любов Черепахіна.

Диригент: Віталій Саражинський.

Приходьте на Light Souls SHOW 7 листопада в ПК «КПІ» (проспект Перемоги, К7 37) на 19:30 та проживіть цей вечір, позбавлений слів, але наповнений щирістю, любов’ю, музичною гармонією та надзвичайною пластикою.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код