Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 жовтня 2021

QUEEN SYMPHONIC

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Повідомлення відвідувачам концерту QUEEN SYMPHONIC 

17 жовтня 2021 року!

Ми відповідально ставимося до вашої безпеки

Концерт 17 жовтня 2021 року відбудеться згідно із діючими нормами «жовтого» рівня епідемічних обмежень відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року (із змінами). Обов’язковою умовою доступу для глядачів на концерт є наявність одного з наступних документів:

Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.

Якщо у вас немає перелічених вище документів, вам необхідно зробити тест. Це ви можете зробити:

Перед початком заходу 17.10.2021 з 17:30 у приміщенні Палацу «Україна».

Вам необхідно мати із собою оригінал документу, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права) або документи у застосунку «Дія».

Вартість тесту - 250 грн.

Заздалегідь за ціною 300 грн у мережі лабораторій «Діла»

Для цього необхідно пред’явити:

  • Квиток на концерт QueenSymphonic 17.10.2021
  • Документ, що підтверджує вашу особу
  • Промокод «SAFEEVENT»

Адреси лабораторій «Діла» за посиланням: https://dila.ua/contacts.html?gclid=Cj0KCQjw5JSLBhCxARIsAHgO2ScSo9kmI2_ZW2UvhyR4QcCBqOMyzyIKpjAG8nxEJA6ER_xJT2x_4ZMaAo26EALw_wcB

Queen Rock and Symphonic в Києві!

Хіти Queen пролунають в світовому рок-шоу в супроводі симфонічного оркестру

Одну з найкращих рок-симфонічних вистав планети ‘Queen Rock and Symphonic show’ можна буде побачити у Палаці Україна 17 жовтня.

Рік тому світ спостерігав за історією Queen на великих екранах, проте лише цієї весни у меломанів є шанс почути ті самі хіти наживо під час знаменитої вистави авторства телеканалу ВВС — ‘Queen Rock and Symphonic show’. Артистів у це шоу затверджував cам Браян Мей. Знаменитий гітарист Queen, чиє ім'я занесено до Зали Слави рок-н-ролу, і автор таких великих хітів гурту, як ‘We will rock you’, 'The Show Must Go On' і ще щонайменше 60 видатних пісень Queen, особисто відібрав понад 40 талановитих артистів. Усі вони пройшли надскладний музичний кастинг і тепер готові відтворити незабутню магію звучання культового колективу.

Під час ‘Queen Rock and Symphonic show’ пісні легендарного гурту виконуватимуть чотири неймовірні вокалісти і потужний рок-гурт з Великої Британії. Раніше ви вже могли бачити деяких з них у всесвітньовідомому футуристичному мюзиклі ‘We Will Rock You’, авторами якого також є Браян Мей і другий учасник гурту, автор хітів Queen — барабанщик Роджер Тейлор.

Важливий елемент ‘Queen Rock and Symphonic show’ — симфонічний супровід. Відтворювати оригінальні концертні аранжування та еклектичність звучання Queen запрошеним гостям у Києві допомагатиме симфонічний оркестр.

Під час шоу прозвучать найгучніші хіти Queen: ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Are The Champions’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Radio Ga Ga’ та багато інших.

З моменту прем'єри у 2000 році ‘Queen Rock and Symphonic show’ вже встигли побачити сотні тисяч шанувальників гурту у всьому світі. Проект зібрав аншлаги в Австралії, Японії, США і Європі. І ось, нарешті, цієї весни відродити шалену енергетику та драйв, що панували на концертах Queen, зможуть і українські меломани. Адже найкраща змога відчути магію Queen зараз — почути головні хіти наживо!

‘Queen Rock and Symphonic show’

17 жовтня, Палац «Україна»

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код