Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 квітня 2022

Різдвяні марева

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

Різдвяні мрії: дух чарівництва на головній сцені Києва

Даний спектакль був поставлений народними театральними умільцями за сюжетом тексту Надії Пушкіної, популярного російського сценариста і драматурга. Різдвяні мрії - це маленька розповідь про те, що може статися з однією сім'єю всього лише протягом новорічних свят, які для них розтягнуться на ціле життя. Жива, весела, інтригуюча, п'єса чіпляє з першого погляду і змушує відчувати будь-які, навіть найдрібніші емоції. Замовлення квитків вже доступне за цінами від 30 до 350 гривень.

Цікава історія з цікавим і небанальним кінцем

Сюжет «Різдвяних мрій» хоч і простий на вигляд, але при цьому вкрай цікавий. Історія розповідає про сім'ю, яка складається з молодої дочки і хворої матері, що не збираються відзначати Різдво. Все, що вони планують - тихий і сімейний вечір за улюбленою книгою і їжею. Але незнайомець, раптово опинився в їхньому будинку, плутає всі плани і перетворює цей вечір в щось незабутнє. Хто він такий, чи будуть йому раді домочадці, і чому ця історія є повістю про одне врятованое життя? Ця маленька оповідь про те, що багато що може змінитися з волі випадку, і що не варто скидати своє життя з рахунків ні за яких обставин.

У виставі беруть участь артисти: Наталя Доля, Ірина Дука, Наталя Кудря, Людмила Курмель, Володимир Осадчий, Петро Сова, Олена Червоненко, Лідія Яремчук.

Дізнатися, чому ж скінчився спектакль, можна тільки відвідавши київський театр!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код