Категорії Інформація
Каси Додати подію
РОДИНА ПАТОЛОГОАНАТОМА ЛЮДМИЛИ
11 березня 2022

РОДИНА ПАТОЛОГОАНАТОМА ЛЮДМИЛИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Золоті Ворота»
м. Київ, вул. Шовковична, 7А

Про подію

“Родина патологоанатома Людмили” в Києві!

У Театрі  “Золоті Ворота” відбудеться вистава “Родина патологоанатома Людмили” в Києві. Скільки навколо нас вікон і за кожним - цілий світ. Ось тут живе Людмила. Звичайна жінка з трохи незвичною професією. Дослідження мертвих - це її робота. І мова не лише про тіла. А й про істини, наприклад. А ось її чоловік, сини, донька, бабуся - все як у людей.  А це - сусід. Сусіди це теж важливо. Людей повна хата. А ще більше - упереджень.

Вистава про  любов і ненависть

Вони тут як вдома. Вони тут господарі. Їх стає все більше. Вони стають ще більшими. Що їм до того, що є мова ворожості, ейджизм, сексизм і безліч інших “-ізмів”. Упередження думають, що це не про них. Бо вони взагалі про себе тільки найкращої думки.

Наші близькі - це найбільш витончені кати та люблячі люди одночасно. Бо їм теж колись було боляче або добре. Сваритися - це не лякає. Набагато більше сміливості вимагає ніжність. Набагато більше сили потрібно, щоб зупинитися в цьому автоматичному знищені рідних. Щоб просто доторкнутися. По-справжньому.

Щоб потрапити на виставу “Родина патологоанатома Людмили” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 300 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти  в Києві? На виставу “Родина патологоанатома Людмили”

  1. Замислитись
  2. Впізнати
  3. Пробачити і вибачитись самому 
  • жанр: сага про жінку, яка хотіла полетіти в космос, а полетів син
  • автори: Павло Ар'є та Олена Апчел
  • режисер: Олена Апчел
  • актори: Анастасія Бабій, Віталіна Біблів, Богдан Буйлук, Катерина Вишнева, Орест Пастух, Андрій Поліщук, Інна Скорина-Калаба, Антон Соловей
  • тривалість: 200 хв. (з антрактом)
  • обмеження за віком: 16+
  • прем'єра: 14 лютого 2020
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код