Категорії Інформація
Каси Додати подію
RUSTAVI
19 квітня 2022

RUSTAVI

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Центр культури і мистецтв КПІ
пр-т Берестейський, 37

Про подію

RUSTAVI в Києві!

19 квітня 2022 року у Палаці культури “КПІ” зустрічайте легенду грузинської сцени RUSTAVI в Києві! На вас чекає неймовірний виступ грузинського танцювального ансамблю у супроводі хору та живого оркестру. Справжня культурна подія у столиці України! Державний академічний ансамбль пісні і танцю “РУСТАВІ” був заснований понад півстоліття назад. Історія цього славетного колективу тісно пов’язана з ім’ям видатного дослідника народної музики і фольклору Анзора Еркомаішвілі.

Концерт Державного академічного ансамблю пісні і танцю Грузії

З того часу ансамбль понад п’ять тисяч разів виходив на сцену більш ніж 80 країнах. У тому числі, давав концерти у провідних залах США, Англії, Франції, Нідерландів. Відбір до складу колективу дуже суворий. Адже кожен артист має опанувати мистецтво багатоголосся і вміти співати як сольно, так і у складі хору.

У репертуар RUSTAVI входять пісні з різних регіонів Грузії, кожен з яких має своє особливе звучання і забарвлення. У свою чергу танцівники RUSTAVI здатні представити глядачеві усю широку палітру національного танцю: від ліричних до військових, від масових обрядових постановок до майстерних сольних номерів.

Щоб потрапити на концерт RUSTAVI в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Де побачити грузинські національні танці в Києві? На концерті RUSTAVI!

  1. Легендарний колектив з багаторічною традицією
  2. Уся палітра пісенного і танцювального мистецтва Грузії
  3. Геніальне виконання та глибокі враження надовго
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код