Категорії Інформація
Каси Додати подію
Гарчить горобець. Едіт Піаф
29 серпня 2021

Гарчить горобець. Едіт Піаф

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Жінка-легенда Едіт Піаф

«Народилася, як горобець, жила, як горобчик, померла так само», - так говорив Луї Лепле, автор псевдоніма «Піаф» (що означає французькою мовою відповідну маленьку пташку) легендарної співачки з Франції. Довгим був її шлях до слави, усіяним безліччю пригод, героїзму, труднощів, що перепліталися з любовними взаєминами. Про події, що відбувалися з нею, розповість спектакль одного актора Горобець, що ричить. Едіт Піаф в Театрі «Сузір'я». Квитки на нього ви можете замовити на нашому сайті, або ж купити в міських касах.

Факти з біографії

Постановка Київської академічної майстерні театрального мистецтва Сузір'я повідає про француженку, яка підкорила серця багатьох слухачів радянських часів. Вона була ображена долею, починаючи з перших років. Недбайлива мама кинула дворічну дівчинку на своїх батьків, які підпоювали дівчинку вином, щоб та їм не заважала. Люди похилого віку не помічали, що дитя хворіє і нічого не бачить.

Після батько перевіз доньку до своєї матері, але і тут їй не пощастило, адже бабуся доглядала будинок терпимості. Батьки інших дітей не дозволяли спілкуватися з дівчинкою, виступивши проти відвідування нею школи. Зате саме завдяки зусиллям літньої пані Едіт змогла бачити, а перше, на що впав її погляд, були клавіші піаніно. Папі довелося забрати восьмирічного ізгоя виступати разом з собою на вулицях Парижа. Тут вона була помічена майбутнім наставником Луї Лепле, який навчив її сценічним азам.

Але і на цьому складності не закінчилися. Звинувачення у вбивстві, нападки журналістів змінювалися вокальним успіхом. Тепер до звичайної дівчинки повернулася обличчям щастя, вона домоглася популярності, стала виступати з концертними програмами. Війна ж внесла корективи, змусивши виступати і допомагати втікачаючим з полону солдатам.

П'єса в Києві

Багато біографічних епізодів розкрито в спектаклі «Горобець, що ричить. Едіт Піаф». Захоплююча історія, яка не залишить жодного байдужого глядача в залі, створена чудовим дуетом України:

  • режисером-постановником А. Гузіем;
  • артисткою Е. Дудич.

Краса і сила слова, захоплюючі в мить публіку, проносять на одній хвилі крізь усю виставу і дарують неймовірні емоції. Моновистава-сповідь в Києві сподобається кожному, з цього потрібно вже зараз купити або замовити квитки на нього. Ціна складає всього 100 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код