Категорії Інформація
Каси Додати подію
Salut d'Amour
16 лютого 2024

Salut d'Amour

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Кірха Святої Катерини
м. Київ, вул. Лютеранська, 22

Про подію

Запрошуємо вас поринути в атмосферу романтичного настрою, відпочити з коханою людиною під улюблені світові хіти, які присвячені найпрекраснішому з почуттів. Створюватиме музичну атмосферу Національний камерний ансамбль «КИЇВСЬКІ СОЛІСТИ». Затишна, світла зала Кірхи Святої Катерини додасть гармонії цьому вечору. Подаруйте своїй коханій людині незабутні враження у цей вечір на нашому концерті.

ПРО ПОДІЮ

Замість традиційної романтичної вечері в ресторані чи вдома влаштуйте своїй коханій людині особливий сюрприз – подаруйте квитки на наш концерт. Привітайте один одного з найромантичнішого датою в році та отримайте максимум гарних емоцій. У програмі концерту твори Моцарта, Баха, Елгара, П’яццолли, а також мелодії з кінофільму «Ромео та Джульєтта» та «Аромат жінки».

ПРО ОРКЕСТР

Національний камерний ансамбль «Київські солісти». Колектив із більш ніж 20-річною історією. Їм аплодували стоячи у Німеччині, Японії, Сингапурі, Естонії, Варшаві, Бельгії, Франції, Норвегії, Швейцарії та Швеції. У Відні «Київські солісти» отримали Гран-Прі Міжнародного конкурсу оркестрів.

«…єдиний український камерний ансамбль, виступи якого супроводжуються ажіотажами. А любити їх є за що. Вони «знімають перуки» з класиків, і, виявляється, Моцарти і Бетховени теж колись були живими людьми, які мають почуття і вміють кохати. Сучасна музика у виконанні ансамблю стає «зрозумілою». Нарешті, вони не бояться включати до своїх програм по декілька класичних шлягерів, які в академічному просторі зневажливо звуться попсою, і при цьому виглядати пристойно». О.Найдюк, журнал «ТОП-10». Проведіть цей вечір в компанії легендарного колективу та переконайтесь, що вони найкращі.

ПРО ЗАЛ

Кірха Святої Катерини, з одного боку, поєднує в собі аскетичні риси храму, з іншого боку, вже давно стала затишним концертним майданчиком, з чудовою акустикою, у самому центрі столиці, де регулярно проводяться популярні концерти класичної музики.

УВАГА! Прохід та проїзд до Кірхи Святої Катерини (вул. Лютеранська, 22) здійснюється виключно зі сторони вулиці Хрещатик.

Музика, що наповнена пристрастю, насолодою і любовʼю зробить цей вечір незабутнім для вас!

Ведуча концерту - Світлана Галась.

Концерт триває без антракту.

Організатор події: “ODA” concert agency

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код