Категорії Інформація
Каси Додати подію
17 березня 2024

Севільський цирульник

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна опера України ім. Т. Г. Шевченка
м. Київ, вул. Володимирська, 50

Про подію

“Севільський цирульник” в Києві!

У Національній опері України відбудеться знаменита комедійна опера “Севільський цирульник” в Києві! Отримавши чи не перше своє велике замовлення,  молодий ще композитор Джоаккіно Россіні довго шукав захоплюючий сюжет для цього твору. Проте, незважаючи на довгу і виснажливу роботу, не знайшов нічого гідного уваги. На створення музики залишалося лише біля трьох тижнів. Тоді один з колег дозволив йому взяти лібрето зі своєї опери. Це була вже добре відома історія про Фігаро, спритного слугу, який встигав прислужитися кожному зі двох своїх господарів, ще й потрапив у вихор запаморочливої та романтичної історії кохання.

Опера Дж. Россіні

Під час створення опери часу Россіні катастрофічно не вистачало. Доводилося використовувати фрагменти своїх ранніх творів. І попри те, що умови замовлення були виконані  і робота зроблена вчасно, на прем’єрі автора чекав суцільний провал. Розірвані струни під час виконання серенади, травмування актора просто під час дії  і кішка, яка з’явилася на сцені хто знав звідки. Проте низка цих подій набула розголосу,  і вибаглива італійська публіка швидко розкупила всі квитки на другу виставу. І якщо б у той час існувало поняття “бестселлер”, опера Россіні точно б отримала це звання.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.  Щоб потрапити на оперу “Севільський цирульник” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше неймовірних вистав в афіші Києва шукайте на нашому сайті. 

Куди піти з друзями у грудні в Києві? На оперу “Севільський цирульник”!

  1. Яскравий і насичений подіями сюжет
  2. Чудова музика талановитого композитора
  3. Прекрасний настрій та емоції
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код