Категорії Інформація
Каси Додати подію
24 квітня - 31 травня 2024

Сімейка Аддамсів

Ціна: 100-600 грн

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3
Вибрати дату

Замовити квитки на "Сімейка Аддамсів"

24 квіт., середа
31 трав., пʼятниця

Про подію

«Сімейка Адамс» в Києві!

В Театрі оперети вас чекає бродвейський мюзикл «Сімейка Адамс» в Києві. Історія пекельної сімейки знайшла своє вираження і в цьому жанрі, а постановка знаменитої і дотепною історії пройшла в безлічі міст і країн по всьому світу. Настала знову черга і для міста, що є центром культурного життя всієї України.

Мюзикл з підмостків Бродвею

Що якщо ваша сім’я відрізняється від інших, чи стане це перешкодою для любові юного покоління? У витонченої і гумористичній манері через призму, здавалося б, надприродного мюзикл ставить питання і дає відповіді на природні виклики життя героїв цієї постановки. Досвідчені литовські постановники в особі режисера Я. К. Стасіса, художника Г. Макаревічуса і балетмейстера Б. Дайнюса знову попрацювали над мюзиклом «Сімейка Адамс» в Києві, щоб дати можливість нам перейнятися усіма тонкими нюансами вистави. Купуйте квитки на сайті і в касах міста та приходьте помилуватися на втілення традицій Бродвею. Ціна квитків в межах від 100 до 600 гривень, і ще більше постановок і мюзиклів анонсовані на нашому сайті.

Увага! На виставу доступна послуга аудіодискрипціі.

· при купівлі квитка у касі у театру оперети, потрібно попередити касира про необхідність аудіодискриптора (послуга надається безкоштовно, ціна квитка на виставу фіксована);

· при купівлі електронного або друкованого квитка в інших касах міста, необхідно зателефонувати адміністраторам театру оперети та замовити дану послугу за телефонами: 287-26-30 або 097-20-63-421;

· попередити про надання цієї послуги необхідно не пізніше, ніж за 5 днів до дати вистави, зазначеної у квитку;

· для отримання послуг звукоопису на вистави великої зали, необхідно придбати місце у партері;

· у день вистави просимо прибути до театру за 30 хвилин до початку вистави для знайомства з аудіодискриптором та технічним обладнання для звукоопису.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код