Категорії Інформація
Каси Додати подію
Шинель
29 березня - 26 квітня 2024

Шинель

Ціна: 250 грн

Театр Юного Глядача (ТЮГ)
вул. Липська, 15/17
Вибрати дату

Замовити квитки на "Шинель"

Тривалість події — 80 хвилин.
29 бер., пʼятниця
26 квіт., пʼятниця

Про подію

Вистава "Шинель" у київському ТЮГ

В театрі юного глядача пройде театральна вистава за твором Миколи Гоголя "Шинель" у київському ТЮГу на липках. Ця вистава буде цікава багатьом сучасним людям, оскільки вона певною мірою відображає реалії 21 століття.

Цікаво буде провести паралелі між головним героєм і людьми нашого століття, вивчити актуальний конфлікт і, мабуть, відзначити іронію долі для тих, хто боїться переступити за рамки комфортних умов.  

Доторкніться до класики через сцену театру і купіть квиток на виставу "Шинель", запевняємо, що ви не пошкодуєте, що відвідали захід. Ви також можете зазирнути на сторінку ТЮГу на нашому сайті, щоб подивитися повний список усіх подій театру на найближчі місяці.

Про "Шанель" М. Гоголя

Мотиви чортівні у творах Миколи Гоголя простежуються практично у всіх його роботах, і трагікомедія "Шанель" не є винятком. Головний герой Акакій, бідний чиновник років 50, піддається постійним висміюванням колег за свій зовнішній вигляд, за свою боязкість.

Єдина відрада головного героя — це його робота, якою він жив. Але так було доти, доки його стара шанель не зносилася і не перетворилася на лахміття. Сподіваючись полагодити її, він звертається до місцевого кравця. Останній відмовляється лагодити її й вмовляє чиновника пошити йому нову.

Акакій погоджується на обновку, витрачає останні гроші, а поки кравець шиє, він стає одержимим новою річчю. За іронією долі, ця ж шанель стає причиною смерті головного героя та його перетворення у примару. Яка ж доля заблуканої душі? Дізнаєтесь у театрі на виставі. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код