Категорії Інформація
Каси Додати подію
02 березня 2022

Сьогодні вечері не буде

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Золоті Ворота»
м. Київ, вул. Шовковична, 7А

Про подію

“Сьогодні вечері не буде” в Києві!

У театрі “Золоті Ворота” відбудеться вистава “Сьогодні вечері не буде” в Києві. Це історичний фарс на тему диктатури.  Фантазія-трилер про те, як на дачі у сумнозвісного диктатора зібралися його найближчі поплічники. Люди, які ненавидять його, а ще більше - бояться і мріють потрапити на його місце. Зазвичай, тут усі розважаються, їдять, жартують і похапцем, масними руками, вирішують долю мільйонів людей.

Комедія-трилер

Але цього разу, Йосип Сталін сказав: “Вечері не буде”.  І почав шукати зрадника серед присутніх. Але це тільки початок історії, бо всі глядачі теж запрошені на цю VIP-вечірку. Влаштовуйтесь зручніше, комедія-трилер від французького режисера починається. І чим далі, тим страшніше.

Щоб потрапити на виставу “Сьогодні вечері не буде” в Києві, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків 300 гривень. Ще більше вистав шукайте в афіші Києва на нашому сайті. 

На яку виставу піти з друзями в Києві? На “Сьогодні вечері не буде”!

  1. Незвичайний сюжет
  2. Європейський режисер
  3. Несподіваний жанр

Виставу створено переможцем міжнародного конкурсу-лабораторії «Small Theatre Productions» (організованого в партнерстві з Національним академічним театром оперети і продюсерським центром «Open Doors»). За підтримки Французького Інституту в Україні та Департаменту культури міста Києва.

  • автор: Антоніо Аламо (Іспанія)
  • режисер: Жюль Одрі (Франція)
  • актори: Володимир Ковбель, Дмитро Олійник, Андрій Поліщук, Владислав Писаренко, Орест Пастух, Дар'я Твердохліб.
  • жанр: історичний фарс
  • тривалість: 90 хв. (без антракту)
  • обмеження за віком: 14+
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код