Категорії Інформація
Каси Додати подію
28 жовтня 2023

Maurizio Bignone у супроводі камерного оркестру

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Концерт з найцікавішим артистом сучасної сцени італійським піаністом та композитором Мауріціо Біньоне у супроводі камерного оркестру з новою програмою :A dream 1698 km long... відбудеться 28 жовтня 2023 року у Великому залі Київської Консерваторії.

Його музика користується попитом і виконується музикантами по всьому світу, серед яких скрипаль Лаврентій Дінка (Берлінський філармонічний оркестр) та солісти Берлінської філармонії, американський концертний альтист Бретт Доубнер, російська концертна віолончелістка Майя Фрідман, італійська піаністка Джильда Бутта, італійський віолончеліст-соліст Лука Пінчіні, американський трубач-соліст Ральф Алессі, перша віолончель-солістка Кельнського оркестру ім. Гурзеніха Ульріке Шафер, концертмейстер і перший альт Філадельфійського віртуозного камерного оркестру Денніс Краснокутський, сербський концертмейстер Майя Райкович, джазова піаністка Ріта Маркотуллі, сінгапурський квартет Tan'g Quartet, тріо "Сициліано" (за участю солістів театру "Массімо" (Палермо), Астанинський оперний театр, Камерний оркестр Новосибірської обласної філармонії та ін. Його музика бере участь у багатьох фестивалях, таких як "Festival dei due mondi" в Сполето, Teatro Massimo в Палермо, Amici della Musica в Палермо, в Новарі, в Мілані..

Cлова-присвячення Maurizio Bignone своїм глядачам: "Відстань між Ітіліею  та Україною становить близько 1698 км. За останні роки я подорожував цією відстанню кілька разів, часто у супроводі дуже сильних переживань, переживань, які можуть змінити вас, переживань, які можуть змусити вас замислитися і поставити собі питання. Під час цих подорожей я написав багато музики і багато думок, які стали фоном і саундтреком мого життя. Моменти радості часто поєднувалися з моментами смутку і болю, а також надії і світла. Всі ці переживання втілені в новому проекті, який я назвав "Мрія довжиною 1698 км...", історія, яку потрібно відкрити і зробити близькою для кожного з нас у довгій подорожі... Я буду виконувати свою музику разом зі струнним ансамблем, з інтимними аранжуваннями, іноді віртуозними, іноді спокійними, іноді несамовитими... Це буде момент великої інтроспекції, в якому я хочу передати, як важливо мати мрії, за які варто боротися, намагатися реалізувати їх так, як ми їх собі уявляємо, моменти, коли реальність перевершує уяву. Це буде захоплююча і зворушлива програма, в якій репертуар абсолютно нової музики буде переплетений з кількома натяками на мої найвідоміші твори".

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код