Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сонце: наша жива Зірка +Зоряне небо (класична програма)
22 грудня 2022

Сонце: наша жива Зірка +Зоряне небо (класична програма)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «Планетарій»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

Дивовижна програма "Сонце: наша жива зірка+зоряне небо" у Києві

З 8 грудня в київському Планетарії розпочнеться показ нової програми "Сонце: наша жива зірка+зоряне небо". Підійде вона для перегляду дітям від 9 років, які цікавляться космосом і хочуть дізнатися, що з себе представляє наше небесне світило.

Цікаво буде відвідати подію всією сім'єю, щоб не тільки отримати нові знання, а й добре провести разом час. І просто зараз ви можете купити квитки на цю виставу або на інші програми Планетарію, які є в нашій афіші.

Фантастичне стає реальністю

Сучасні Планетарії дедалі більше оснащуються передовими технологіями, щоб не тільки вести наукову діяльність, а й просвітницьку. 

Наприклад, за допомогою проєкційної системи та потужних проєкторів усі програми Планетарію створюються у форматі 360 градусів. Ці та багато інших технологій дають змогу створити чітку картинку, зануритися у фільм і розглянути зблизька планети, зірки та інші космічні тіла. 

Що ж стосується програми "Сонце: наша жива зірка+зоряне небо", з нею ви вирушите до сонця, щоб вивчити його вплив на нашу планету, дізнаєтеся про сузір'я та відкриєте для себе безліч космічних таємниць. Готові вирушити в подорож? 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код