Категорії Інформація
Каси Додати подію
Sophie Ellis-Bextor
11 квітня 2022

Sophie Ellis-Bextor

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Bel étage
м. Київ, вул. Шота Руставелі, 16А

Про подію

Sophie Ellis-Bextor у Києві!

11 квітня 2022 року столичний клуб Bel étage запрошує на концерт диско-королеви XXI сторіччя Sophie Ellis-Bextor у Києві. Жива легенда знову дасть виступ в Україні у рамках свого Kitchen Disco Tour! Ми не бачили Софі Елліс-Бекстор приблизно п'ять років, тому таку можливість побачитися з зіркою не варто упускати! У всьому світі тепло приймають яскраву виконавицю, настільки виділяється її унікальний підхід до музики та стилістики своїх виступів. Це було помітно ще серед однотипних дивакуватих ботаніків британської сцени 90-х. Артистка привнесла свіжі фарби та смачний мікс диско, інді-року, хауса та поп-музики, який з роками став тільки ще більш витриманим, подібно до доброго вина.

Концерт Kitchen Disco Tour

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на танцювальне свято Sophie Ellis-Bextor у Києві, купуйте квитки вже зараз на сайті Контрамарки та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Києва шукайте на сторінках нашого сайту.

Приїзд якої закордонної зірки танцювальної музики не можна пропустити у Києві? Звісно, довгоочікуване повернення Софі Елліс-Бекстор!

  1. Самобутня британська виконавиця
  2. Ароматна суміш диско, хауса та інді-року
  3. Танцювальні хіти та свіжі композиції

Софі Елліс-Бекстор пісні:

  • Murder on the Dancefloor
  • Get Over You
  • Me and My Imagination
  • Groovejet
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код