Категорії Інформація
Каси Додати подію
Шоу-лекція «Історія магії»
26 лютого 2022

Шоу-лекція «Історія магії»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Конгрес-Хол (PRESIDENT HOTEL)
м. Київ, вул. Госпітальна, 12

Про подію

Шоу-лекція "Історія магії" у Києві!

Столичний Конгрес-Хол (PRESIDENT HOTEL) запрошує на нове неймовірне шоу та лекцію з елементами чаклунства "Історія магії" у Києві. Ця вистава від проекту від «Інші. Новий цирк», авторів найнеймовірнішого хіта цієї осені – гарячого циркового шоу «Сни», буде цікавою для всіх членів вашої родини. У новому поданні вкрай вдало поєднуються пізнавальний та видовищний аспекти сценічного дійства. Йтиметься про найтаємніший жанр циркового мистецтва, який зародився в нашій цивілізації цілих п'ять тисячоліть тому. Ми поговоримо про секрети вражаючого ремесла створення ілюзій, що передаються у віках.

Лекція з елементами магії

Буде інтерактив із залом, багато цікавої історичної інформації, і звичайно, на глядачів чекають наочні демонстрації цього невід'ємного від циркового мистецтва жанру. Стародавній Єгипет і цивілізації Межиріччя, знамениті віщуни та пророки, індійські факіри та середньовічне чаклунство. Що може бути цікавішим? Ви дізнаєтеся витоки та історичні секрети майстерності, побуваєте в різних епохах та на несхожих континентах. Відчуйте на собі дію невгамовної магії і переконайтеся на власному досвіді в тому, що часом неможливе можливе. Однак ми не гарантуємо, що в результаті ваша дитина всерйоз не захопиться магією!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на інтерактивну лекцію з демонстрацією чарівництва "Історія магії" у Києві, купуйте квиток на сайті та в касах міста. І займайте місця у залі. Готуйтеся дивуватися і добре провести час. Ще більше цікавих вистав в афіші Києва чекають на вас на сайті Контрамарки, стежте за нашими оновленнями.

На яке пізнавальне шоу піти усією родиною у Києві? На виставу "Історія магії" від «Інші. Новий цирк”!

  1. Пізнавальна історична лекція
  2. Видовищний інтерактив із аудиторією
  3. Таємниче мистецтво невідомого
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код