Категорії Інформація
Каси Додати подію
30 травня 2018

Спасіння Архонта. Variations of life

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний Молодий театр
вул. Прорізна, 17

Про подію

Спільна ініціатива першого в Україні проектного театру сучасного танцю Ukrainian Dance Theater і Молодого театру!

Довгоочікуваний експеримент, де визнані в усьому світі танцювальні техніки синтезуються з новими тенденціями в мистецтві. Це різноманіття жанру та пошук нових засобів виразності!

Cпасіння архонта

Автор спектаклю використовує давній міф з часів гностичних вчень ІІ-ІІІ ст. лише як тло власних роздумів над темою поневірянь Святої Софії, «душі всіх душ», що схибивши, занурилася глибоко в лабіринт матерії, породивши потворних синів-архонтів. Вони вводять людство в оману, видаючи ілюзію за дійсність, в основі якої лежить незнання.

Зрештою, власна інтерпретація автора прекрасно узгоджується з образами холоднокровних і кровожерливих архонтів, які в гонитві за світлими душами, сходять на землю, видаючи себе за черниць, що ховають обличчя від «світла», в ролі якого виступає глядацький зал.

Прем’єра — 30 травня 2018

Variations of life

Variations of life — дійство, що розгортається перед глядачем, драматично малює історію людського життя з його злетами і падіннями, коханням і ненавистю, швидкоплинністю і драматизмом.

Філігранна пластика, чарівна музика, сценографія і декламування віршу М.Цвєтаєвої «Уж сколько их упало в эту бездну…» наприкінці балету народжують кульмінацію — потужне співпереживання та емпатію до кожного окремого персонажа і до головної героїні, беззахисній та сильній, тонкошкірій і мужній Lady in red.

Прем’єра — 25 квітня 2017

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код