Категорії Інформація
Каси Додати подію
Танець «Делi»
31 травня 2019

Танець «Делi»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Струни душі в п'єсі Танець Делі

Людська душа, серце зберігають в собі безліч таємниць і почуттів, розгадати які дуже складно. Найчастіше тільки справжній стрес проявляє правдиві людські емоції і потаємні думки. Однак важливо перенести всі труднощі і вийти при цьому людиною з великої літери з будь-яких життєвих обставин, незламаним, сильним духом, душевним і доброзичливим. Таку тематику вибрав для свого спектаклю Танець Делі український режисер-постановник Київської академічної майстерні театрального мистецтва Сузір'я. А. Невінчаний. Купити квитки на цю постановку можна на сайті нашої афіші, або ж в касах міста.

У його п'єсі за мотивами однойменного твору І. Вирипаєва зачіпаються серйозні питання і ситуації з життя. Вистава відображає людські реакції на найбільш важливі стресові життєві події, пережити які рано чи пізно доводиться кожному: серйозну, невиліковну хворобу і загибель близької людини. Всі герої постануть перед глядачем з різними емоціями, будуть по-різному реагувати на те, що відбувається. Виявляючи співчуття і любов, співпереживання і страх, біль і сльози втрати, люди вчаться сприймати навколишній світ разом з усіма складнощами і втратами.

Особливості спектаклю у Києві

Постановку «Танець Делі» пропонує на суд глядачів творча група акторів під назвою «Connect». За сюжетом події розвиваються в одній з приватних палат лікарні. Героїв п'єси будуть зображувати прекрасні артисти України, майстерність яких вражає в саме серце, а слова проникають в душу:

  • роль Катерини виконає А. Андрієнко;;
  • Андрія представить публіці Е. Ковірзанов, замінений К. Темляком;
  • Лерой на час стане А. Зюркалова;
  • Аліною Павлівною (мамою) побуде А. Румик;
  • медсестру зіграє Т. Єсауленко, а також Е. Зайцева.

Невеликої кількості персонажів досить, щоб розкрити суть відчуттів людей в непростих обставинах, відобразити важливі, складні, глибинні питання свідомості. Вистава змусить замислитися над сенсом життя, про його цінності, а також нагадати про те, що потрібно цінувати і любити близьких, поки ми їм можемо це сказати і показати.

Вечір в Театрі «Сузір'я» в Києві обіцяє бути незабутнім. Глибокий сенс уявлення залишить незгладимий слід, торкнеться потаємних душевних фібр. Відвідати вражаюче півторагодинне дійство можна, купивши в міських касах або замовивши онлайн квитки за ціною всього 100 грн.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код