Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 грудня 2018

Театр у кишені, або Всі ролі зайняті

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Київський національний академічний театр оперети
вул. Велика Васильківська, 53/3

Про подію

Театральні таємниці з «Театром в кишені, або все ролі зайняті»

Останні дні року, що минає подарують шанувальникам оперети незабутня вистава. 23 грудня 2018 року в Києві буде представлено до уваги глядачів дивовижний витвір талановитої акторської трупи «Театр в кишені, або все ролі зайняті», режисером-постановником якого став Максим Булгаков. Акторський склад підібраний таким чином, що відвідувачів заходу будуть радувати талановиті і відомі актори, серед яких народні та заслужені артисти України:

  • Г. Григорчак-Ординська;
  • І. Беспалова-Примак;
  • С. Бондаренко.

Поставлена ​​за мотивами твору великого Вольфганга - Амадея Моцарта на сцені Київського національного академічного театру оперети п'єса, стала відображенням закулісних взаємин і баталій між працівниками театральної сфери.

Трохи про сюжет

Чудовий, дивовижний і неймовірний світ мистецтва насправді таїть безліч таємниць і секретів. Актриси (і актори) живуть театральним життям на помостах сцени і зовсім інший - в реальності. Кожна з них мріє виконувати головну роль, отримуючи за це шалені гонорари. Але лише сценічним примадоннам властиво вимагати від режисерів неможливого, розраховуючи на свою незамінність і популярність.
Далеко не кожен керівник наважиться виступити проти такої одночасно нахабства і популярності, боячись втратити публіку. Але іноді, щоб поставити прийму на місце, доводиться пригрозити скасуванням уявлення. Як казав великий Оскар Уайльд: «Грайте себе, інші ролі вже розібрали». Саме така тематика червоною ниткою проходить через весь спектакль «Театр в кишені, або все ролі зайняті». Сюжет також зачіпає тему любовних відносин і подальших доль великих актрис.

Квитки на оперету в Києві

Відкрийте таємниці сценічного завіси з чудовим твором. З'єднання цікавою тематики уявлення і красивою класичної музики зроблять вечір незабутнім. Побалуйте себе чудовим спектаклем, отримаєте ні з чим незрівняне задоволення, адже купити на нього квитки можна лише за ціною 200 - 300 грн. Причому тепер є можливість зробити це швидко, вибираючи найбільш зручні місця, якщо замовити квитки по інтернету на Контарамарка.ЮА.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код