Категорії Інформація
Каси Додати подію
Теорія Великого Баха
18 березня 2022

Теорія Великого Баха

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Планетарій
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 57/3

Про подію

"Теорія великого Баха" в Київському Планетарії

Достатнім доказом існування Бога є музика Баха

«Теорія великого Баха» — нове шоу з циклу унікальних органних шоу мистецького проекту ARTSPACE Київського планетарію. Найбільший семплований орган в Україні налічує 120 регістрів (інструментів), що еквівалентно акустичному органу на 12000 труб. Лише на органних шоу в Планетарії є можливість відчути масштаб та акустику цього унікального інструменту. Концерт супроводжується демонстрацією проекцій на найбільшому куполі України площа якого сягає 830 кв.м.

Органний концерт у Планетарії — «Теорія великого Баха»

«Теорія великого Баха» — це ретроспектива музичних епох від 17 століття до наших днів. Саме спадщина Йоганна Себастьяна Баха безпрецедентно вплинула на розвиток всієї музики старого та нового світу. Окрім творів самого Баха слухачі почують шедеври його сучасників, послідовників та поціновувачів: Альбіноні, Вівальді, Регера, Мусоргського, Гільмана, Алена, Назарова.

Якщо згідно теорії великого вибуху народився Всесвіт, то із народженням Баха — народилась нова музична культура людства. Досі дослідники його творчості, науковці, математика знаходять сотні загадок у нотних текстах Баха, які підтверджують феномен цього композитора та його безперечний геній. Ці, та інші цікаві, а подекуди, містичні факти, ви зможете почути не тільки у виконанні музикантів, але й пізнавальній оповіді відомого диктора, «золотого» голосу України — Дмитра Хоркіна.

Органістка та піаніст

За органним пультом виступатиме талановита українська органістка Олена Болюх. Вона є лауреаткою V Міжнародного конкурсу органістів ім. В.Кікти (2012). Веде активну сольну концертну діяльність, а також виступає з ансамблевими, хоровими колективами та оркестрами в Україні, Польші та Франції. У репертуарі — твори від старих майстрів ХVI–XVII ст., композиторів епохи Відродження, бароко, романтизму до сучасних авторів.

За роялем, відомий піаніст-імпровізатор, композитор, аранжувальник — Влад Солодовников.

Організатори

Організаторами концерту виступає Київський Планетарій та оркестр Eclectic Sound Orchestra, який якісно відрізняється від будь-яких інших «традиційних» оркестрів. Різна жанрова спрямованість музики та використання цифрових технологій, зробили Eclectic Sound Orchestra новаторським та універсальним оркестром для будь-яких сучасних потреб шоу-бізнесу.

Музичний продюсер шоу — Сергій Лихоманенко

Асистент органіста — Євген Герзанич

Вхід в Зоряну залу після початку концерту суворо заборонено.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код