Категорії Інформація
Каси Додати подію
T-Fest 16+
21 травня 2022

T-Fest 16+

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

T-Fest у Києві!

21 травня 2022 року в  Stereo Plaza (Стереоплаза) пройде концерт відомого репера Т-Fest у Києві! Успіх до виконавця прийшов із треком «Одно я знал/Выдох», який викликав великий ажіотаж у мережі та швидко набирав мільйони переглядів на YouTube. За ним з мінімальним відривом всього в один тиждень був перший студійний альбом. Після цього успіх Ті-Феста закріпився  всіма наступними студійними роботами та спільними треками з цікавими виконавцями хіп-хопу - серед них швидко набрав обертів кліп “Ламбада”, записаний спільно зі Скриптонітом. За порадою останнього репер-початківець уклав довгостроковий контракт з лейблом Gazgolder. І як кажуть, пішло-поїхало...

Великий сольний концерт у Stereo Plaza

До речі, назва першої платівки Кирила Незборецького – це телефонний код Чернівців, рідного міста виконавця. Кожен його виступ збирає натовпи у концертних залах та максимально заряджений чистою енергією та неймовірним драйвом. На концерті можна буде почути улюблені хіти співака, і звичайно, не обійдеться без презентації новинок.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Ті-Феста у Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше цікавих концертів в афіші Києва шукайте на сторінках Контрамарки.

Де послухати чудовий український реп у Києві? На сольному концерті Т-Fest у Стероплазі!

  1. Драйвові композиції
  2. Цікавий музикант
  3. Неймовірний вокал

Ті-Фест пісні:

  • “Улети”
  • “Скандал”
  • “Иностранец”
  • “Как дела?”
  • “Улыбнись солнцу”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код