Категорії Інформація
Каси Додати подію
The Limba
25 березня 2022

The Limba

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Atlas
вул. Січових Стрільців 37-41

Про подію

THE LIMBA в Києві!

25 березня 2022 року у клубі Atlas відбудеться концерт THE LIMBA в Києві! Цього разу цей російськомовний репер казахського походження привезе у столицю України не тільки свої найкращі пісні, а й нову платівку ANIMA. Харизматичний артист заявив про себе вже першим альбомом “Мы едем домой...”, а за рік Мухамед Ахмеджанов представив свій другий реліз “Я дома”.

Презентація альбому ANIMA

У 2020 році співак відзначився співпрацею зі своїм зірковим земляком Скріптонітом, який продюсував його сингл “Таблетка”. Ще один калаб з Andro став вірусним у застосунку ТIK-ТOK. На трек Х.О. було знято понад 1.6 мільйона відео. Ну і хто не бачив спільну роботу THE LIMBA з Джиганом і Тіматі! Ви вже зацінили його анімешний образ у відео?

Тепер музикант готовий презентувати свій новий альбом і вирушає у тур на його підтримку. Київ -  у гастрольному графіку, тому гостримо катани і приходимо на концерт! Щоб потрапити на концерт THE LIMBA в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Києві? На концерт THE LIMBA!

  1. Послухати пісні з нового альбому
  2. Хайпово провести час
  3. Піймати вайб

Лімба пісні:

  • “Никаких эмоций”
  • “Смузи”
  • “Хентай”
  • “Интерес”
  • “Не одна”
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код