Категорії Інформація
Каси Додати подію
Thomas Anders
03 березня 2022

Thomas Anders

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Палац Україна
вул. Велика Васильківська, 103

Про подію

Томас Андерс у Києві!

3 березня 2022 року у стінах столичного Палацу “Україна” пройде сольний концерт знаменитого екс-учасника популярного у 80-х поп-дуету Modern Talking Томаса Андерса (Thomas Anders) у Києві. Тепер у кожного їх відданого фаната і просто любителя мелодій  у стилі поп-рок, європоп, денс-поп та диско є чудова можливість отримати нову дозу відмінної сучасної музики від легендарного виконавця! Цього весняного вечора ви почуєте хіти сольного проекту, що вже полюбилися шанувальникам, а також нові композиції знаменитого короля поп-естради 80-х!

Повернення легенди

Розпад зіркового дуету викликав справжній шок величезної світової аудиторії. Однак Томас не пішов остаточно зі сцени - він продовжував створювати музику, змішуючи свій відомий стиль із новими тенденціями. Його новий лонгплей «Cosmic» (2021) зайняв 12 рядок музичного чарту iTunes, а також заслужив безліч позитивних відгуків від критиків і вкрай теплий прийом у фанатів. У цій роботі, яка з 2016 року стала першим англомовним диском у дискографії зірки, він повертається до звучання Modern Talking та робить безліч посилань на  знамениті хіти  гурту.

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на сольний концерт Thomas Anders у Києві, встигніть купити квитки на сайті та в касах столиці зараз – потім місць може просто не залишитись. Ще більше яскравих концертів в афіші Києва шукайте на сторінках нашого порталу.

Куди запросити маму напередодні Восьмого березня у Києві? На концерт знаменитого Томаса Андерса!

  1. Повернення до звучання легендарного дуету
  2. Улюблені хіти та пісні з останнього альбому
  3. Чудовий настрій із нотками ностальгії
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код