Категорії Інформація
Каси Додати подію
13 березня 2019

Ти моє ВСЕ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Caribbean Club (Карибиан Клаб)
м. Kиїв, вул. Симона Петлюри, 4

Про подію

Вистава приємно радує гострими та смішними жартами, цільним сюжетом і чудовим фіналом.

У ній присутні легка атмосфера, що не позбавлена життєвих труднощів та зіткнень. Хороші кумедні діалоги, що забезпечують веселий настрій на увесь вечір. Що щодо самого сексу? Він Є! Абсолютно відверті сентенції з блискучим образним гумором.

«Ти моє ВСЕ» — казка. Насправді, такого не буває, а якщо і трапляється — то так рідко, що прирівнюється до того, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися ввечері з подругою або коханою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання і розуміння, довіра та ревнощі — ці теми близькі будь-якому глядачеві і, можна сказати, що ця сексуальна казка — про Вас.

Вистава, в цілому, не на один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати її знову та знову. Тому, квитки на виставу завжди закінчуються заздалегідь.

«Ти моє ВСЕ» — про Любов. І сильна Любов відчувається протягом всієї вистави. Ви будете співчувати героям та переживати за них. Хоча, все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт.

Люди, які грають у виставі — уже 10 років як разом. За всі ці жарти і пристрасті вони заплатили нервами і роками. Вони прожили те, над чим сміються і страждають.

Якщо хочете від душі посміятися і без напрягу розчулитися — ця вистава для Вас.

Фан-зона — свободные зоны для просмотра мероприятия без привязки к конкретному месту.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код