Категорії Інформація
Каси Додати подію
Till Lindemann
16 листопада 2022

Till Lindemann

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Тілль Ліндеманн в Києві!

16 листопада 2022 року у концерт-холі Stereo Plaza відбудеться концерт Тілля Ліндеманна в Києві з новим шоу "ICH HASSE KINDER" у рамках свого європейського туру. Це буде перший концерт нового проекту фронтмена RAMMSTEIN в Україні. Адже ще навесні 2020 року було оголошено про завершення співробітництва Тілля з Петером Тегтгреном. Тому час рухатись далі, так само голосно і незабутньо!

Шоу "ICH HASSE KINDER"

Недарма неоднократний володар премії "ECHO award" вміє створювати мегапотужні шоу світового рівня. Ви ніби потрапляєте в епіцентр урагану, і це триває до останнього звуку. Тілль Ліндеманн - визнана ікона індастріалу, яка виконає в українській столиці свої незабутні хіти та нові композиції. Неперевершені візуалізації, метал та просто вражаюча атмосфера концерту. Найкращий музичний початок року вам гарантовано! Для вас співатиме один з найкращих рок-співаків та його новий колектив. Це варто побачити і почути!

Захід відбудеться з дотриманням карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт Till Lindemann в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше масштабних концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

На який концерт піти в Києві у січні? На шоу Тілля Ліндеманна!

  1. Вибухова енергія лідера RAMMSTEIN
  2. Абсолютно нове шоу і команда
  3. Концерт європейського рівня в столиці України

RAMMSTEIN пісні:

  • Du hast
  • Mein Herz brennt
  • Іch Will
  • Sonne
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код