Категорії Інформація
Каси Додати подію
To the Rhythm of FLAMENCO
08 березня 2022

To the Rhythm of FLAMENCO

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

To the rhythm of flamenko в Києві!

8 березня 2022 року у культурному центрі Freedom Hall (Фрідом Хол) на вас чекає перше європейське музичне шоу To the rhythm of flamenko в Києві у стилі сучасного фламенко! “Модерн фламенко” - це напрямок сучасного танцю, який бере свої витоки у традиціях пристрасних іспанців. Свою майстерність вам подарують артисти Le Grand show, які вже підкорили Європу та Азію.

Музично-танцювальне шоу у стилі “модерн фламенко”

Фламенко завжди було більше, ніж танцем. Це розмова двох сердець, сповнена пристрастей та неймовірних емоцій, які будуть передані мовою тіла - рухами і пластикою. Не менш захоплюючим є і музичний супровід гітари, скрипки та перкусії.

 Музичні інструменти ніби відгукуються на цю розмову і доповнюють її своїми гарячими та щемкими звуками. Розчарування, сподівання, кохання... У фламенко криється сама суть буремної людської натури, яка буде відчувати, доки буде жити.

На честь свята подаруйте собі неповторний вечір танців і музики, які запам’ятаються вам на довгий час. Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на танцювально-музичне шоу To the rhythm of flamenko в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Куди запросити дівчину Восьмого березня в Києві? На шоу To the rhythm of flamenkо!

  1. Сучасне шоу, яке підкорило Європу та Азію
  2. Кращий спосіб висловити свої почуття
  3. Незабутні емоції для двох
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код