Категорії Інформація
Каси Додати подію
Труффальдіно - слуга двох господарів
20 квітня - 10 травня 2024

Труффальдіно - слуга двох господарів

Ціна: 150-250 грн

Київський академічний театр ляльок
м. Київ, вул. Грушевського, 1А
Вибрати дату

Замовити квитки на "Труффальдіно - слуга двох господарів"

Тривалість події — 110 хвилин.
20 квіт., субота
10 трав., пʼятниця

Про подію

Класична комедія «Труффальдіно – слуга двох хазяїв» у Києві

Київський академічний театр ляльок запрошує всіх на класичну комедію під назвою «Труффальдіно – слуга двох хазяїв» з 3 лютого. Повірте, тут ви не будете просто сидіти у залі підпираючи голову рукою – ви будете сміятися і сміятися, адже на цій виставі неможливо залишатися серйозним.

Вже зараз для вас готові місця у театрі, вам залишилось обрати найзручніші для себе та купити квитки. До речі, ця вистава створена для дітей, тому радимо сходити на неї всією сім’єю. Чи, можливо, ви хочете запланувати більше розваг? Тоді подивіться, які ще дитячі вистави пропонує ляльковий театр.

Про що історія «Труффальдіно – слуга двох хазяїв»

Це комедія про, мабуть, найкращого слугу у світі — Труффальдіно, а ще про людину, яка не піддається смутку у стресових ситуаціях, а залишається завжди позитивною. Гадаєте, що він трохи не в собі? Ні, якраз навпаки.

Труффальдіно розкривається на сцені як доволі дотепна та хитра людина, яка влаштовується працювати до двох панів одночасно, адже, на його думку, «дві зарплатні краще». 

Ті пани, до яких влаштовується хлопець, дуже різні, як і їх накази. Труффальдіно вимушений зберегти свою таємницю та виконати всі накази. Вдасться це головному герою зробити і як допоможе йому його суперсила бути завжди на позитиві? Дізнаєтесь вже скоро! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код