Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зустріч із Зіркою. Віктор Андрієнко та перегляд фільму "Іван Сила"
28 травня 2023

Зустріч із Зіркою. Віктор Андрієнко та перегляд фільму "Іван Сила"

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Будинок Кіно
м. Київ, вул. Саксаганського, 6

Про подію

До Дня захисту дітей

28 травня о 16:00 осередок КІНОСПІЛЬНОТА запрошує дітей та їх батьків на зустріч із Зіркою.

Заслужений артист України, режисер, письменник, сценарист, продюсер ВІКТОР АНДРІЄНКО розповість про те, як знімають кіно для дітей, адже в його творчому доробку таких робіт сотня - це фільми, в яких він грав ролі, які він знімав як режисер, на яких він працював каскадером; анімаційні персонажі, яких він озвучував; спектаклі, серіали, розважальні проєкти.

Всю його творчість б’єднує позитив та добра енергетика. Його досвід унікальний та неперевершений, тож йому є про що розповісти та є що показати.

Подивимось цього разу, на великому екрані Будинку кіно, фільм «ІВАН СИЛА».

Перед початком події у фойє ви зможете поспілкуватись з Віктором Андрієнком, сфотографуватись з ним та отримати його автограф.

Про фільм:

ІВАН СИЛА (Україна)

Вид: художній фільм

Жанр: пригодницький

Тривалість: 89 хв.

Режисер: Віктор Андрієнко

Продюсер: Володимир Філіппов

Сценарист: Ігор Письменний

У головних ролях: Дмитро Халаджі, Василь Вірастюк, Віктор Андрієнко, Ольга Сумська, Ігор Письменний, В'ячеслав Гіндін, Іванна Сахно

Композитор - Стецюк Ігор Олегович

Український дитячий художній фільм режисера Віктора Андрієнка. Знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» (2009).

Фільм «Іван Сила» оповідає незвичайну історію життя Івана Фірцака, який народився в червні 1899 року в селі Білки Іршавського району на Закарпатті. У 18 років він став артистом чехословацького цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами. Чемпіон Чехословаччини з важкої атлетики та боротьби, чемпіон Європи з культуризму. За неймовірну силу він отримав прізвисько Іван Сила — Кротон.

Іван Фірцак виграв чимало поєдинків з відомими борцями світу. З рук британської королеви він отримав шолом і пояс, оздоблені золотом та діамантами. Американська преса називала його найсильнішою людиною XX століття. 1937 року в самому розквіті своєї слави він повернувся на Батьківщину.

Інформаційний партнер заходу - телеканал Київ

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код