Категорії Інформація
Каси Додати подію
31 березня 2022

У Чорного моря

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Театр «Сузір’я»
м. Київ, вул. Ярославів Вал, 14Б

Про подію

Одеса в театрі Києва

Немов морським ароматом наповнюється зал, легкий бриз злегка ворушить кучері, а одеський акцент просто врізається в вуха. Це на сцені Київської академічної майстерні театрального мистецтва «Сузір'я» проходить цікава вистава У чорного моря. У ньому відображається всього один день з життя одеситів. Зате це та Одеса, яку представляє в своїх жартах неповторний М. Жванецький. Однак постановка вийшла не гумористично і смішною, а наповненою глибоким змістом. Купити квитки на неї можна на нашому сайті, також ви можете замовити доставку.

Порушені в п'єсі питання важливі для кожної людини, адже всього один день зумів вмістити найважливіші людські переживання і емоції: любов, дружбу, відданість, страждання. Відображення простих людських сімейних цінностей стає основною режисерської задумкою. Безліч різних ситуацій доводиться пережити нам у житті, але завжди потрібно зберігати гумор, гарний настрій, спокій і звертати увагу на кращі епізоди з нашого життя.

Глядачам Києва - У Чорного моря

Зачіпає за живе вистава побудована в стилі кабаре. Освітлення важливих життєвих питань супроводжується красивою, добре знайомої музикою Л. Утьосова. Ціла плеяда молодих і заслужених артистів України представляють глядацькому залу лейтмотив п'єси, режисером-постановником якої став І. Славинський:

  • подружня пара в житті і на сцені І. Калашникова і С. Мельник в ролі Віри і Ізі;
  • їх син Станіслав Мельник, який зіграв сина єврейського сімейства Костянтина;
  • Н. Касторф в ролі Розалії Вікторівни;
  • В. Кокотунов, що представив глядачам Мишка;
  • А. Бегма, перевтілюється на сцені в Бориса.

Відмінна добірка акторського складу віщує отримання неймовірного задоволення від професійної гри. Ловити кожен жест, погляд і слово буде кожен гість Театральної майстерні. Подарувати собі і близьким незабутній вечір у Театрі «Сузір'я» дуже просто. Досить купити в міській касі або замовити по інтернету квиток за ціною 300 грн. на оригінальний спектакль в Києві.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код