Категорії Інформація
Каси Додати подію
120 ударів на хвилину
26 травня 2023

120 ударів на хвилину

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Малий театр
м. Київ, вул. Олеся Гончара, 33

Про подію

“120 ударів на хвилину” в Києві!

У Малому театрі відбудеться вистава “120 ударів на хвилину”, в Києві за мотивами мемуарів Харукі Муракамі. Вистава проходить у залі театру, у супроводі живої музики. І чимало роздумів тут буде присвячено чи не найулюбленішому заняттю письменника - бігу. Біг.Театр. Рок-н-ролл. Адже біг - справа практично медитативна. Особливо, коли у навушниках лунає улюблена музика. На вас чекає вистава нон-фікшн, під час якої актори поділяться своїми  спостереженнями і рефлексіями як власними, так і спостереженнями самого письменника. Біг - це не просто рух вперед - це метафора марафону довжиною в життя.

Вистава нон-фікшн

Разом з акторами Малого театру ви відчуєте політ, легкість, занурення у внутрішній світ людини, подолаєте кілометри доріг, не зрушуючи з місця. Вирушаймо разом! Щоб потрапити на виставу “120 ударів на хвилину”, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків 400 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші Києва на нашому сайті. 

Де подивитися сучасний театр в Києві? На виставі “120 ударів на хвилину”!

  1. Незвичайна ідея
  2. Жива музика
  3. Молоді актори

У виставі звучать кавер-версії хітів The Beatles, The Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, Bob Dilan, Воплі Відоплясова та інших у виконанні акторів Малого театру.

Натхнення черпали, читаючи збірку автобіографічних нарисів «Про що я говорю, коли говорю про біг», але вистава не є сценічною версією цих текстів.

  • Автор ідеї та режисер – Станіслав Весельський
  • Рішення сценічного простору - Марія Моторна
  • Художник з освітлення – Сергій Огрудніцький
  • Виконавці: Христина Дейлик, Маруся Чуприненко, Марія Моторна, Станіслав Весельський, Тимур Бурлака, Олександр Галафутнік
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код