Категорії Інформація
Каси Додати подію
UPARK FESTIVAL
19 червня 2022

UPARK FESTIVAL

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Sky Family Park (Скай Фемілі Парк)
м. Київ, пр-т Генерала Ватутіна, 2Т

Про подію

UPARK FESTIVAL в Києві!

З 18 червня по 17 липня 2022 року у Sky Family Park (Скай Фемілі Парк) відбудеться довгоочікуваний музичний фестиваль UPARK FESTIVAL в Києві! 

Літній музичний фестиваль в Sky Family Park

Цілих два музичні блоки і учасники, які вже дали свою згоду виступити в Україні. Отже, зіркою першої частини нашої події стане My Chemical Romance. Зірками липня будуть Gorillaz та Deftones. 16 липня - зустрічаємо Five Finger Death Punch! 

Щоб потрапити на UPARK FESTIVAL-2022 в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше неймовірних фестивалів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

У програмі фестивалю:

18 червня

Pendulum Live

19 червня

My Chemical Romance. Американський рок-колектив, що склався в містечку Ньюарк наприкінці 2001 року. Грають у жанрах альтернативного року, пост-хардкору, панк-року і навіть емо. У 2006 році їхній найуспішніший студійний реліз The Black Parade отримав подвійний платиновий статус і приніс групі номінацію на премію "Греммі".

SUM 41. Канадські панк-рокери із міста Ейджакс провінції Онтаріо зібралися разом у 1996 році. Широка популярність прийшла до гурту одразу з виходом їхнього першого студійника All Killer No Filler (2001), який залишається найбільш комерційно успішною роботою гурту. У пізніх альбомах саунд колективу зміщується у бік металу.

10 липня

Gorillaz. Британський вигаданий колектив, чи, за визначенням самих учасників, віртуальна група. Загальна концепція музичного проекту включає чотирьох анімаційних персонажів і великий всесвіт. Грають у жанрах альтернативного року, тріп-хопу, електроніки. Мають "Греммі" та величезну аудиторію фанатів у світі.

Grandson. Автор-виконавець, популярний музикант із подвійним громадянством США та Канади. Музичну кар'єру почав будувати одразу після переїзду до Лос-Анджелеса, а під цим псевдонімом випускає музику з 2015 року. Грає композиції у жанрах альтернативного року, альтернативного хіп-хопу, трепу.

11 липня

Deftones. Музичні важкоатлети сцени грають у жанрах альтернативного металу, пост-металу, ню-металу. Колектив родом із міста Сакраменто у штаті Каліфорнія, де було створено ще 1988 року. Втім, дебютника довелося чекати аж до 1995 року, а вже наступного року гурт накрило хвилею довгоочікуваного успіху.

FEVER 333. Американські рокери зі штату Каліфорнія, бенд був заснований у 2017 році. Грають у жанрах хардкор-панку, репкору та треп-металу, всі учасники гурту раніше грали в інших близьких за стилістикою проектах. Дискографія колективу на даний момент включає EP Made an America (2018) та лонгплей Strength in Numb333rs (2019).

Poppy 

15 липня

IGGY POP. Американський рок-вокаліст, один із першовідкривачів та гуру альтернативного року. Перший виступ в Україні панк-року. У 2009 році отримав нагороду в номінації "Жива-легенда". У 2020 році Іггі Поп був удостоєний премії "Греммі".

Gogol Bordello. Рок-група зі США, заснована українцем Євгеном Гудзем. У творчості колективу переважає стилістичне розмаїття: від забійного панк-року до ромського романсу і рок-н-ролу. Особливо відомі своїми сценічними виступами, на яких розігрують справжні вистави. Багато уваги приділяють фольклорним мотивам народів країн СНД.

Frank Carter and the Rattlesnakes. Панк-рок-група із Англії. Засновник – фронтмен гуртів Gallows та Pure Love Френк Картер, а утворений колектив у 2015 році. Восени того ж року був випущений дебютний LP Blossom, а через два роки - наступний альбом. Стиль гурту в чомусь ближче до хардкору. Переглядають і елементи альтернативи з в'язким похмурим саундом.

16 липня

Five Finger Death Punch. Американські виконавці створили свій колектив у 2005 році в Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Грають у важких жанрах: грув-метал, ню-метал та хард-рок. Неабияк експериментують із музикою з переважанням забійних гітарних рифів та екстремального вокалу, хоча з мелодійністю у команди все теж ОК.

17 липня

Slipknot. Колектив з Америки, музиканти грають у жанрах альтернативного металу, ню-металу та грув-металу. Відомі своєю агресивною подачею, впізнаваним іміджем і бурхливими живими виступами. Група була створена в Айові восени 1995 року. Альбоми мають статус платинових, також у активі команди є премія "Греммі".

Bullet for my valentine. Британський металкор-бенд, що робить ставку на мелодійні вставки та переважання чистого вокалу. Фактично грають разом із 1998 року, проте починали під іншою назвою з каверів Metallica та Nirvana. Під поточною назвою гурт випустив першу платівку The Poison у 2005 році. Робота здобула середній успіх, але вже з другого лонгплею Scream Aim Fire (2008) справи різко пішли в гору.

Програма буде доповнюватись та уточнюватись, стежте за оновленнями на сайті організаторів

На який літній фестиваль піти в Києві? На UPARK FESTIVAL-2022!

  1. Довгоочікувана музична подія
  2. Найкращі хедлайнери і світові зірки
  3. Шалений драйв та емоції
  • Всі придбані квитки залишаються дійсними на 2022 рік.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код