Категорії Інформація
Каси Додати подію
03 листопада 2019

Вечеря з дурнем

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національна музична академія Чайковського
м. Київ, вул. Архітектора Городецького, 1-3/11

Про подію

Харківський Театр МДТ існує понад 15 років, успішно граючи вистави, як на сценах міста, так і щорічно гастролюючи по Україні та в Європі, він завоював величезну кількість шанувальників. Проєкт театру по праву можна назвати одними з феноменів театрального життя Харкова, особливою рисою яких є експеримент з жанрами та формою. У репертуарі театру все більше з’являється сучасних драматургів від Макдонаха до КЛІМА, всі вистави володіють сильною енергетикою і моментом взаємодії з публікою тут і зараз, здатністю високої імпровізації. До комедійного жанру театр відноситься з особливою обережністю, бо гра комедії — це особливий дар!!!

У цей вечір Ви дізнаєтеся, що таке справжня французька комедія. Ця феноменальна історія Франсіса Вебера популярна в усьому світі, багато театрів зверталися до неї.

Уявіть, що сьогодні у вас традиційна вечеря з друзями, обов’язковою умовою якого є необхідність привести з собою… дурня! Дурень, звичайно, не повинен ні про що здогадатися. Суть такого жарту в тому, щоб розв’язати незвичайному гостеві язика. Той з учасників вечері, хто приведе «кращого» дурня — переможець!

Так було завжди… ., але не сьогодні! «Особливі обставини» — дружина, котра раптово покинула, моторошний біль в попереку, нав’язливість податкового інспектора так недоречно, зроблять цю вечерю своєрідною!

Хто ж кращий дурень, судити Вам!

Режисер: Олексій Райт

Дійові особи:

  • П’єр Брошан — Олексій Райт
  • Франсуа Піньон — Богдан Адаменко
  • Жюст Леблан — Сергій Анипченко
  • Марлен -Анастасія Довгополова
  • Крістіна — Єлизавета Любимова
  • Шеваль -Євген Шинкарьов
  • Аршамбо — Іван Янченко

Тривалість вистави 2 години 45 хвилин, є антракт.

Вистава йде російською мовою.

За мотивами п’єси Франсіса Вебера «Вечеря дурнів»

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код