Категорії Інформація
Каси Додати подію
19 квітня 2022

В цьому милому старому домі

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Національний академічний драматичний театр ім. Лесі Українки
м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 5 (м. «Театральна»)

Про подію

В цьому милому старому будинку: пошук себе і свого щастя в світі

Даний спектакль створений за мотивами відомого твору такого геніального автора Олексія Арбузова. «В цьому милому старому будинку» стала історією на століття, яку раді бачити всі глядачі від малого до великого. І не дивно, адже ця чуттєва історія про кохання і розлуку завжди зворушує щось в глибині душі і перевертає світ з ніг на голову. Поставлена ​​вмілим майстром Михайлом Рєзніковичем, ця постановка є захоплюючою подорожжю в світ почуттів і емоцій. А купити квитки можна за ціною від 30 до 250 гривень.

Пронизлива, зворушлива струни душі історія про згаяний момент

«У цьому милому старому будинку» - це цікава повість про життя молодої дівчини. Юлія, головна героїня, пережила далеко не найлегші періоди в своєму житті, втративши найцінніше, що у неї було, через свій егоїзм і цинізм - кохану людину. І ось тепер вона готова повернутися назад в минуле, повернутися до нього обличчям і спробувати все виправити, залікувати свої сердечні рани. Та тільки от її коханий колишній чоловік, з яким вона так старанно намагається налагодити відносини, впорався з цією непростою ситуацією дещо раніше самої героїні. І тепер він цілком і повністю захоплений юною дівчиною - божевільною, трішки розпущеною, але живою і емоційною, яку прийняли навіть спільні з Юлею діти.

У виставі беруть участь артисти: Станіслав Москвін, Дмитро Савченко, Ніна Ніжерадзе, Віктор Алдошин, В'ячеслав Лісенбарт, Юрій Мажуга, Тетяна Назарова, Олена Сілантьєва, Віталій Метерчук, Анастасія Дерюгіна, Ангеліна Симонова, Ілля Пономаренко, Володимир Фетісов, Кирило Ніколаєв, Катерина Дороніна, Наталія Жук.

Як же вчинить головна героїня і чи вистачить їй мужності визнати колишню провину і відпустити коханого? Дивіться на сцені театру російської драми ім. Лесі Українки.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код